|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βαριομουν σημερα το βραδυ, δεν ειχα τι να κανω...το 12αρι αδειο, αφθονες moss,φτερες και βρυα emersed στο μπαλκονι... και....
![]() Σας παρουσιαζω λοιπον το μικρο νεο μου pico vivarium. Θα ακολουθησει ενα πολυ μεγαλυτερο, ελπιζω συντομα ![]() πανοραμικη ![]() ![]() Κατοψη ![]() Αδιαντο ή κομη της Αφροδιτης.Ελληνικη φτερη. ![]() Ελληνικη Pelia ![]() Eλληνικη star moss. ![]() Ενας απο τους 2 κατοικους του vivarium. Ο αλλος ειναι ενα σαλιγκαρακι ramshorn. Ονομασια δεν ξερω...παντως ειναι ασπονδυλο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουαου
![]() απιστευτο! καλα που τα βρηκες τα φυτα αυτα?ειναι πανεμορφα!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ¶λεξ συγχαρητήρια η επιτυχία ήταν αναμενόμενη….
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμπατριώτη τα θερμά συγχαρητήριά μου.
![]() Που να μην βαριόσουν ![]() ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Φοβερα ξεκουραστα τα Vivariums...ουτε αλλαγες νερου , ουτε πολυ ρευμα, ουτε λιπανση ουτε τιποτα... και πανεμορφο αποτελεσμα να χαζευεις ενα κομματι φυσης στο σπιτι σου. |
|
||||
|
||||
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για άλλη μια φορά ρε συνονόματε μας κατέπληξες, εύγε!
κανένα βατραχάκι δεν μπορεί να μπει ή είναι πολύ μικρό;
|
|||
|
|||
![]()
Εκτος του οτι ειναι πολυ μικρο, τα τροπικα dart frogs θελουν ζεστη και δεν εχει θερμαντικο σωμα. Το αλλο προβλημα ειναι η διατροφη τους. Εγω ηθελα κατι ξεκουραστο.Αν ειναι να καλλιεργω γρυλλους και σκουληκακια για τροφη , να λειπει καλυτερα..
Για ελληνικα βατραχια δεν το συζηταμε καν....τα προστατευουμε και δεν τα αιχμαλωτιζουμε απο την φυση. |
|
|||
|
|||
![]()
Tα σέβη μου
![]() Τη μος και την πέλια πως τη στερεώνεις και δε φαίνεται και τίποτα?(φαινεται σα φυσικο..) |
|
||||
|
||||
![]()
αλεξανδρε
οτι και να πω ειναι λιγο ζωγραφισες για ακομα μια φορα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα
![]() Και μία ερώτηση. Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω μαύρες πέτρες σαν αυτές που έχεις στο background , που τις έχεις βρει? |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως έγινε "ένα βράδυ που βαριόμουν".
Απλά κάποιοι άνθρωποι "το 'χουν"!!! |
|
||||
|
||||
![]()
θα ηθελα να σου πω ποσο πετυχημενο ειναι...ποσο ομορφο παρα τα ελαχιστα λιτρα...αλλα δε σου το λεω...γιατι δε το εκανες οσο ημουν εκει να το δω εν τη γενεσει του και το εστησες 2 μερες αργοτερα...
![]() τωρα θυμωσα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶χου φωτιά που μ' άναψες κακούργε!!!! Τώρα δεν θα σκέφτομαι τίποτα άλλο γιατί έφτιαξες αυτό που ήθελα, αλλά δεν ήξερα ότι κάτι τέτοιο ήθελα ... να, να θόλωσα κι όλας και δεν ξέρω τι λέω!!!
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!! ΑΚΡΩΣ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟ!!!!!!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά πανέμορφο!!! Η φύση σ ένα "βαζάκι"!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Σιγα και δε το εκανες!!! ![]() ![]() Πανεμορφο Αλεξ και φαινεται παρα πολυ φυσικο (ασε που φανταζει τεραστιο!! ) ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο!!!!!αν και απ'οσα ενυδρεια σου εχω δει δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απ'αυτο που βλεπω..ειναι ολα τελεια!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια μου για τα καλα σας λογια !Ψηνεστε για vivarium τωρα;
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξάνδρε τα λόγια είναι περιττά!!!επειδή ψήνομαι για βιβαριουμ θέλω αναλυτική παρουσίαση!!!έστω σε πμ!!!σε παρακαλώ!!!χρειάζεται κυκλοφοριτής???
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαρχει τιποτα το αξιομνημονευτο... βαζεις λιγο νερακι, πετρες, ξυλακια και απλωνεις τις moss πανω. Για μεγαλυτερο ομως και πιο σωστο συστημα, θελει κυκλοφορητες, τεχνητη βροχη, υγρομετρα, fog system και αλλα τεχνολογικα καλουδια υποστηριξης. Αναλογα τι θες να φτιαξεις και ποσα διαθετεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια φιλε μου εξαιρετικο αποτελεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() 1)σταρ μοςς 2)μοςς σε μια εκδρομη στην Ελατη Τρικαλων ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως κ στους πινακες σου, αναμενομενο ηταν οτι θα ζωγραφιζες παλι
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@ stellaras7 : ευχαριστω Στελιο !
@rottbea: Εσυ εισαι χειροτερος απο μενα ![]() ![]() @golf4470: Ο "θρονος" παει σφαιρα απο αναπτυξη Δημητρη, αλλα περναει την 1η φαση με αλγιτσες ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτο το μικρο vivarium/paludarium θα το στειλω στην αναλογη κατηγορια στον AGA. τι εχω να χασω αλλωστε
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Aμα ειναι να τροφοδοτησω καμια μοςς.Ετσι κι αλιως το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω Δημητρη ! αυτο το μικρο δεν χωραει αλλα φυτα, 25 ειδη εχει μεσα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μας τρέλανες πάλι...
![]() Βλέπω σε λίγο καιρό να ανοίγει νέα κατηγορία στο gab.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω μια απο τα ιδια παλι ιδεες μας εβαλες!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pico reef 13l | 3r4ndo | Nano Reef | 71 | 15-05-10 14:10 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |