|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεις εδώ θα καταλάβεις ότι οι μετρήσεις σου δείχνουν πολύ χαμηλό επίπεδο CO2. Υποθέτω ότι οι μετρήσεις σου δεν είναι φρέσκιες ή λάθος. Την Τρίτη ξεσκέπασε, κάνε αλλαγή νερού, βάλε το διοξείδιο σου, μην ρίξεις τίποτα από ζουμιά και ματζούνια, και τέσταρε μετά από 2-3 μέρες το νερό σου να δούμε τι CO2 θα έχεις.
|
||||
|
||||
![]()
Oπως πολυ σωστα υπεθεσες δεν ειναι πολυ φρεσκιες οι μετρησεις μου..πρεπει να ξανακανω το συντομοτερο δυνατον..
|
|
||||
|
||||
![]()
Θυμίσου αύριο να μου ζητήσεις τα τεστ και κερατόφυλλο, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση της BGA.
|
||||
|
||||
![]()
Υes sir !
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες, για πες...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ αναφέρει μεταξύ άλλων
"Αντιμετώπιση: ....................... Φυτά όπως το κερατόφυλλο (Ceratophyllum demersum) και Egeria densa (Elodea) βοηθάνε. Πολλοί υποστηρίζουν ότι απελευθερώνουν στο νερό κάποιες ουσίες που εμποδίζουν το κυανοβακτήριο."
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον,βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον http://www.aquariumslife.com/algae-c...e-green-algae/
....θα τα δοκιμασουμε ολα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά η "συνταγή" οπως για ολα σχεδον είδη αλγης ειναι μια, να βρεις την ισορροπία του ενυδρείου και να παρουν μπρος τα φυτα. Λύσεις οπως κόβω λιπάσματα και διαφορα τετοια που γραφονται πιο πανω το πιο συγουρο ειναι οτι θα σου φερουν και αλλες αλγες στο ενυδρειο. Οποτε καλο θα ειναι να ξεκινήσεις να φτιαξεις μια εβδομαδιαια ρουτινα λιπασμάτων επειδη οπως βλεπω δεν εχεις και λιγο φως για τα λιτρα σου.(το ιδανικο θα ηταν να πας σε μπουκαλα co2 αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια). Για την bga τωρα, προσθεσε νιτρικα να ανεβουν πανω απο 10ppm . Για να φύγει αμεσως παντως(θα επιστρεψει βεβαια αν δεν ανεβασεις νιτρικα) κανε 3ημερη συσκοτιση και ριξε τις 2 μερες 2πλασια απο την αναγραφόμενη δοση excel. Εγω το εκανα και ειχα πολυ καλα αποτελεσματα. Επισης ποσες ωρες εχεις ανοιχτα τα φωτα στο ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
GH 21 ???? Είναι λάθος ή τα τεστάκια ή εσύ ![]() Με ΚΗ 18 και ph 7 δεν έχεις νερό αλλά υγρό CO2 ![]() Για πείτε παιδιά εσείς από εξωτική Περαία (όχι την απλή) τίς μετρήσεις σας. Κάνε ένα τεστ ΝΟ3 στο σκέτο ζουμί. Αν πάρεις και εκεί 0 πέτα το τεστ.
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνιδα οντως..εκανα μετρηση στο ζουμι και παλι τιποτα,οποτε πρεπει να παρω καινουριο τεστακι και ισως πρεπει να παρω και ολα τα αλλα τεστ..
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σε διπλανο χωριο μετρησα gh 21
αρα το gh πρεπει να ειναι σωστο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Και καλύτερα μην ρίξεις ΚΝΟ3 πριν δούμε μετρήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια εχω φρεσκο πραμα που σαλευει....ολοκαινουρια τεστ της aquarium pharmaceuticals, ταπι και ψυχραιμη τωρα.ΟΛΑ τα αποτελεσματα ειναι καινουρια,με τα καινουρια τεστακια.
KH - 19 GH - 18 PH - 7 NO3 - 20mg/l Και τωρα τι?? με το flourish να συνεχισω κανονικα? ..αα! και Λεωνιδα..κανε και μια εκκαθαριση στο φαρμακειο του σπιτιου μην εχουμε θυματα..χαχαχαχα!!!! ------------------------- Δηλαδη τωρα συμφωνα με το πινακακι για τα επιπεδα CO2 ,εχω 57ppm.Και αν καταλαβα καλα,αυτο σημαινει DANGER... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 26-02-10 στις 00:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελει κοντρες? | demka27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 31-01-10 15:31 |
δισκος θελει την βοηθεια σας! | oscar1 | Δίσκοι | 7 | 10-04-08 19:13 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |