|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
![]() ![]() Φιλικά, ¶γγελος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω προτεινω απο καρφουρ που βαζει ανα διαστηματα πολυ καλες προσφορες αν και τωρα νομιζω εχουν τελειωσει τα αποθεματα!σε αυτα βεβαια δεν μπορεις να βαλεις αγγελοψαρα γιατι θελουν τουλαχιστον 50 ποντους υψος και των καρφουρ ειναι γυρω στα 30...επισης τα αγγελοψαρα θελουν μαλακο νερο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
A, στα λίτρα που θέλω να πάρω, ξέρεις κανένα καλό ενυδρείο σε λογική τιμή? Και επίσης τι ψάρια λές να βάλω μέσα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν μιλαμε για το καρφουρισιο εχεις πολλες επιλογες!πες μας τι σου αρεσει κυριως και θα τα βρουμε..
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm δες και εδω και πες μας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προσφατα πηγα σε πετ σιτι και ειχαν πολυ λογικες τιμες και μεγαλη ποικιλια ενυδρειων.Θα σου προτεινα να μην βαλεις αγγελοψαρα,γιατι χρειαζονται αντιστροφη οσμοση,πραγμα που κοστιζει εξτρα.Μπορεις να βαλεις ζωοτοκα(γκαπι,πλατυ,εντλερς,ξιφοφορους)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα ψάρια που είπα παραπάνω γίνεται να μπούν όλα μαζί?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
OK, φίλε μου σε ευχαριστώ. Αρχάριος είμαι, ένα ενυδρείο με Μονομάχο έχω, και θέλω να ετοιμάσω και άλλο ένα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιο ενυδρείο | Manolis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 03-01-10 10:40 |
Καινούργιο ενυδρείο | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-09-07 00:01 |
καινούργιο ενυδρείο | chris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 27-12-06 16:04 |
Προτάσεις για φωτισμό 65 λίτρων | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 25-11-06 22:00 |
Καινούργιο Ενυδρείο !!! | arisal | Malawi | 1 | 13-06-04 17:10 |