|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου Κώστα!!!
![]() ![]() Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο πολύ ![]() ![]() ![]() Οι φωτό δεν είναι πρόσφατες οπότε το κλάδεμα έχει ήδη γινει πάνω από τα καπάκια...Τώρα όμως θέλει αραίωμα μέσα στο νερό το Hydrocotyle leucocephala καθώς κόβει σχεδόν όλο το φως... ![]() Γέννα πρέπει να είχα καθώς είδα από ένα μωρό pleco 1,5εκ. μια νύχτα που πήγα να ταίσω και 2 νύχτες μετά ξαναείδα ένα λίγο μικρότερο.Δυστυχώς καμμία από τις 2 φορές δεν είχα την καμερα μαζί και τα μωρά έφευγαν από το τζάμι που τα έβλεπα αφού τα κοιτούσα λίγο...Έπειτα από αυτό δεν ξαναείδα μωρά οπότε δεν ξέρω τι έγινε. Χωρίς καμμιά φωτό και χωρίς να τα έχω δεί και εγώ καλά με το φώς της ημέρας για να ξέρω ποιό είδος είναι δεν μπορώ να ισχυριστώ κάτι επίσημα αλλά τουλάχιστον ξέρω εγώ πως κάτι έγινε ![]() ![]() ![]() Συνεχίζοντας με το update,εδώ βλέπετε το μέρος που τοποθετούνται οι παραπάνω κατασκευες...Η άσπρη γωνια είναι της αποχέτευσης και η μαύρη γωνία που είναι βιδωμένη στο sump είναι για την υπερχείληση του sump... ![]() ![]() ![]() Μερικές φωτό από το υπόλοιπο χώρο του ντουλαπιού...όπως βλέπετε όλα είναι πολύ στριμωγμένα και πρόκειται να στριμωχθουν ακόμα περισσότερο! ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |