|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχει κολλήσει?
![]() Αν δεν σβήσει καθόλου ... και όλο ανεβαίνει η θερμοκρασία καλό είναι να τον επιστρέψεις να πάρεις κάποιον άλλο!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ανεβαίνει! Αυτό είναι το πρόβλημά μου! Είναι ρυθμισμένος στους 31-32 και έχει φτάσει μετά από τόσες μέρες στους 28 παρόλο που δουλεύει συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ παράξενο!! Θα σου έλεγα να το επιστρέψεις και να πάρεις κάποιον άλλο!
Μέτρα θερμοκρασία και με κάποιο άλλο θερμόμετρο! Ποτέ δε ξέρεις ... μερικά δείχνουν λάθος θερμοκρασία!
|
||||
|
||||
![]()
Ήδη το έχω μετρήσει με δύο θερμόμετρα όπως λέω στο πρώτο ποστ (ίδια μάρκα αλλά 2)! Αλλά το νιώθω και στο χέρι μου ότι ναι μεν δεν είναι κρύο αλλά δεν με ζεσταίνει κιόλας. Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα να δω μήπως έχω κάνει κάποιο τραγικό λάθος, αφού ούτως ή άλλως τώρα έχω εξεταστική και μου το έστειλε ένας φίλος από την Αθήνα. Απλά θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο μαγαζί και αντιπροσωπεία να μου πουν και αυτοί τη γνώμη τους. Ευχαριστώ όσους προσπάθησαν μέχρι τώρα να με βοηθήσουν.
Όποιος έχει κάτι να συμπληρώσει το λέει ε! Θα επανέρθω όταν έχω νέα. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() επειδη μπορει να μην καταλαβες καλα να σου εξηγησω πως γινεται με βαση αυτη τη φωτογραφια ο κοκκινος δεικτης ειναι στο 33 αυτο αλλαζει με δυο τροπους α) ο πρωτος ειναι να στριψεις το κοκκινο πλαστικο κομματι πιανοντας το ιδιο β) ο δευτερος ειναι να στριψεις το μπλε πλαστικο κομματι χωρις να πιανεις το κοκκινο (οπως πιανει το χερι στη φωτογραφια) η ρυθμηση γινεται ως εξης - Αφηνεις να λειτουργησει ο θερμοστατης σου για να δειξει κατι (εσενα λειτουργει εδω και μερες οποτε ειναι ετοιμος) - οταν σταθεροποιηθει η θερμοκρασια βλεπεις σε ενα θερμομετρο τι δειχνει - αν δειχνει 28 μετακινεις το κοκκινο στη θεση 28 με τον (α) τροπο - μετα μετακινεις το μπλε με τον (β) τροπο , στην θερμοκρασια που επιθυμείς π.χ 25°C - ελεγχεις μετα απο καποια ωρα το θερμομετρο αν πηγε 25°C (99.9% θα παει) στα απλα μπερδευομαστε συνηθως |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω ήδη κάνει αυτό πολλές φορές, αλλά δεν μπορεί να το έχεις βάλει στους 32 και να το ρυθμίσεις εκείνη την ώρα ότι είναι στους 27, έχει ένα όριο + - 3 βαθμούς περίπου.
Δοκίμασα όμως να το βάλω στους 26,5 και δουλεύει κανονικά. Αναβοσβήνει όπως πρέπει για να κρατάει τη θερμοκρασία εκεί. Επομένως το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι, παρόλο που είναι και για διπλάσια λίτρα ο θερμοστάτης μου, υπάρχει μεγάλη απώλεια γιατί τα λίτρα μου είναι "απλωμένα" σε μεγάλη επιφάνεια με μικρό βάθος και δεν μπορεί να πάει τη θερμοκρασία πάνω από τους 27. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό, γιατί εγώ απλά υποθέτω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα βαλεις το θερμοστατη σου σε ενα κουβα και θα κανεις το ιδιο αν στον κουβα φτανει 30 και πανω σημαινει οτι ο θερμοστατης ειναι μια χαρα αλλα δεν επαρκει για το τανκ σου, οποτε δεν ειναι θεμα καλιμπραρισματος καλο θα ηταν να το κανεις για να εισαι σιγουρος γιατι αν το εχεις στους 33 , οταν θα ανεβει η εξωτερικη θερμοκρασια τα ψαρια σου θα γινουν κακαβια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος - νέο ενυδρείο - χαλίκι/πέτρες/στρώσιμο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-08-08 17:04 |
Αρχαριος με χελωνάκια | ntararis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-01-08 09:03 |
Στρώσιμο Εξωτ. φίλτρου σε υπάρχον ενυδρείο | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 23-11-07 14:45 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Ενυδρείο για χελωνάκια | spirit | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 05-09-03 17:47 |