|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στα ελεγα ... ολα ειναι ευκολα!!! Τρομερη αναπτυξη τα φυτα και καμια απωλεια στα ψαρακια και πρωτο ενυδρειο!! Τα καταφερες ... με συγκινησες!!! ![]() Αν αλλαξεις ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φοβερη ζουγκλα!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχομαι παντα υγεια σε φυτα ψαρια και ιδιοκτητες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ζωντανεψα και λιγο τα χρωματα και την ευκρινεια της φωτο
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια, Σπυρο,
Ηταν απροσεκτη η φωτογραφιση αλλα μελλοντικα θα κανω μια πιο σωστη με πληρη αναφορα των λεπτομερειων του ενυδρειου... προς το παρον ...τρεχω να ανοιξω θεμα για τη λιπανση!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ όλη την παρέα. Πέντε μήνες πέρασαν και καθημερινά συνεχίζω να ...πειραματίζομαι και να μαθαίνω..
Θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα σχετικά με τη λειτουργία του συγκεκριμένου ενυδρείου. Καταρχήν με το φωτισμό που διαθέτω δεν μπόρεσε να επιβιώσει η ρίκια παρόλες τις..φιλότιμες προσπάθειές μου... Η βαλισνέρεια σπίραλις 2 φορές κάηκε(δεν υπάρχει πλέον) απο τη χρήση εξέλ απο ότι κατάλαβα τελικά (μία φορά την εβδομάδα). Η λίπανση μου είναι κάθε εβδομάδα μία δόση Φλούρισ, Σίδερο, φώσφορο, Κάλιο, Nitrogen. Χρησιμοποιώ 2 δοχεία "σπιτικό" διοξείδιο. και μόνο α.ο. Οι εβδομαδιέες αλλαγές νερού είναι περίπου στο 20% και οι μετρίσεις είναι συνήθως NH4 (0), NO2 (0,05), NO3 (10-20), Ph (+- 7), GH (6), KH (5)..... 1-2 Φυτά κάποια στιγμή θα αντικατασταθούν , και κάποια μείωση θα γίνει στην ψαροσύνθεση αλλα δεν έχω κατασταλλάξει ακόμα ακριβώς... Γενικά δεν αντιμέτωπίζω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα ψάρια ή τα φυτά, αν εξαιρέσω ένα πρόβλημα με bga που έρχεται μόνο στη τζάβα (στα δύο "δεντράκια" εδ'ω και 20 περίπου μέρες και δεν ξέρω πως να την αντιμετωπίσσω ριζικά- είμαι ακόμα στο ψάξιμο και το σημείο αυτό είναι βέβαια αρκετά κοντά στο φωτισμό... Μία καφέ άλγη έρχεται καμμιά φορά και ξαναφεύγει.... Επισυνάπτω αρκετές φωτό απο διάφορες φάσεις, -ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟ- δέν ξέρω άν φεύγει το φλάς με κάποια επεξεργασία απο τη μούρη του αγγελόψαρου(!) φαίνονται και τα σκαλάρια σε σχέση με τα ραμ και τους καρδινάλιους, ΕΛΑΧΙΣΤΑ έχουν μεγαλώσει αυτούς τους μήνες. Ο ήλιος στο πίσω μέρος ήταν απλά μιά δοκιμή- δεν με ικανοποίησε, το μηλοσαλίγκαρο μου έφαγε την κούβα, γέννησε χιλιάδες αυγά και έχω μόνο τη φωτό του πλέον.. |
|
|||
|
|||
![]()
συνεχεια....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Caverman - Νέο Κοινωνικό | caverman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 10 | 19-03-09 22:08 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
low tech - low maint | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 17-12-08 14:04 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |
BETTA - κοινωνικό | Teo1 | Bettas | 10 | 26-05-07 23:02 |