|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και μετά από μερικές αλλαγές, και αφού τα "Αρχαία" έκαναν μια όμορφη γωνία στο γραφείο μου.
Διαστάσεις: 80Χ30Χ40εκ. AQUARAMA 80 της RENA Όγκος: 74lt περίπου Κατηγορία: Κοινωνικό Φυτεμένο Φυτά: Anubias barteri Vallisneria spiralis Cabomba caroliniana Cladophora aegagrophila(δεμένο πάνω στις ρίζες) Christmass moss Microsorium Pteropus egeria densa Cryptocoryne wendtii (Brown) Ludwigia repensrubin Lilaleopsis novae-zelandiae Rotala rotundifolia Ψάρια / ¶λλα είδη: Poecilia reticulata GUPPY 10 μόνο αρσεν.(ζητούνται ανάδοχοι γονείς) Pterygoplichthys pardalis (ψάχνω για ανάδοχο, που να ξερα πέρυσι που τον πήρα ??? ![]() 4 Αρλεκίνους (Trigonostigma Rasbora) (μόνο αυτοί θα μείνουν) 3 Corrydoras Paleatus Μόλις φύγουν τα παραπάνω σκέφτομαι να προσθέσω μερικά Zembra danio ή κάποιο άλλο είδος danio. Τι μου προτείνεται ??? Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι ελαφρύ (πορόλιθος), Ρίζα μοπάνι και Magrov Φόντο: Αφίσα βυθού Φωτισμός: 1 18W T8 Solar Tropic JBL + 2 T4 12W Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Φιλτράρισμα: Εσωτερικό βιολογικό κ μηχανικό με μπλέ κ πράσινο σφουγγάρι, υαλοβάμβακα και βιολογικό υλικό της JBL. Θερμοστάτης: της εταιρείας JAGER Eheim 75W Λίπανση:Plantamin/TETRA, κάθε 15 ημέρες 20 ml + Flourish Excel 10 ml/ 7 μέρες Παροχή CO2: φιάλη BioCO2 της JBL διασκεβασμένη σε DIY Περιμένω εναγωνίως τα σχόλιά σας, καθώς και τον Halvas69, να μου πει αν μπήκε λίγο τάξη τώρα. Χαιρεστιμούς από Μαδρίτη. Φτάσαμε τους τρεις τώρα, πάμε για παράρτημα του ΠΣΦΕ σιγά -σιγά...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση: 200 lt κοινωνικό φυτεμένο | svasilis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 09-03-20 14:13 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Το 1ο μου κοινωνικό-φυτεμένο ΜΑΔΡΙΤΗ 2009 | Serafeim | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 01-02-09 12:27 |
200 λίτρα κοινωνικό-φυτεμένο!!!! | flying_guardian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 23-04-08 08:57 |