|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
![]()
φιλε μου δυσκολα μπερδευομαι σε κατι
![]() εσυ λες το εξης Παράθεση:
Παράθεση:
οποτε μυθοι ειναι οταν τα περνουμε ως μονοδρομο οταν ομως μια εξισωση εχει περισσοτερους απο εναν αγνωστους οπως η εξισωση της αλγης ουτως η αλλως δεν μπορει να εκπεσει σε εξισωση ενος αγνωστου. Δηλαδη δεν μπορεις να πεις "φως = αλγη" ουτε "νιτρικα=αλγη" ομως εσυ κανεις μια μεταφυσικη παραδοχη και λες Παράθεση:
![]() δεν ειναι αυτο φυσικα αλλα το φως ειναι ο καταλυτης λες μετα αλλο ενα μεταφυσικο Παράθεση:
![]() εγω εγραψα κατι το οποιο θελει εξηγηση. Δηλαδη οτι το φως ετσι κιαλλιως το εχεις. Ε ναι οσο κουφο και να ακουγεται το εχεις το φως και μην το σβηνεις εκτως αν κανεις καμια πολυ ψαχμενη θεραπεια αλλα εγω μιλαω για την ρουτινα και το ευκταιο και το σωστο ειναι να εχουμε και φως και οχι σκοταδι. Αρα τι μας μενει να το παλεψουμε κυριως; Τα νιτρικα ------------------------- μετα λες Παράθεση:
απλα δινει αναπτυξη φυτων εσυ πως πιστευεις δηλαδη οτι ενεργει η αναπτυξη φυτων στην αντιμετωπιση αλγης αν οχι τρωγοντας τα νιτρικα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη potami : 28-12-09 στις 17:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|