|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά...
Θέλω να πω πως ότι έμαθα εδώ το οφείλω σε κάποια παιδιά που με σπρώξαν να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με το χόμπυ. Έτσι να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους panos-alex/polis, υδροχόος και lion για το αρχικό σπρώξιμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Raven και delta66 για τις πολύτιμες γνώσεις που προσφέρουν μέσω του forum. Να μην ξεχάσω να αναφέρω για τα φυτά που κατά καιρούς μου έχουν δώσει δωρεάν. Ευχαριστώ Σταύρο για τις αποστολές από την Κατερίνη. @ bokostas Ψάχνω κάποιο φυτό για να κρύψω τον σωλήνα εισαγωγής του φίλτρου. Στην αρχή είχα βάλει κάποιες Cryptocoryne balansae άλλα τελικά τις πήγα όλες δεξιά. Τώρα έχω βάλει μια bacopa caroliniana και περιμένω να μεγαλώσει για να δω πως θα φαίνεται. Για τα υπόλοιπα...ουδέν σχόλιο ![]() @lion χωρίς διοξείδιο αλλά με λίγο excel. Και φυσικά με σχετικά λίγο φως. 36 watt + ανακλαστήρες. Όλα αυτά με τίμημα όμως την εμφάνιση άλγεων.( Έχασα και όλους τους otocinclus ![]() ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαράκια υπέροχα Θοδωρή, νομίζω ότι ομόρφυναν περισσότερο από όταν τα είχα δει κι από κοντά.
Το φυτό όμως απαράδεχτο, θέλει κλάδεμα (και δώσιμο, χι χι) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Oμορφα τα tetra σου Θοδωρη ! Κανουν flearing τα αρσενικα;
Μου αρεσει και η ριζα που επιασε αλγες παλι.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντος είναι εντυπωσιακά ψαράκια παρά το μέγεθος τους! Περίμενα αρκετό καιρό για να τα βρώ! Το κακό είναι ότι επειδή είναι αρκετά μικρά σε ηλικία δεν μπορούσα να ξεχωρίσω το φύλο τους στο ενυδρείο του pet shop και από τα δώδεκα που πήρα τα οχτώ τoυλάχιστον είναι αρσενικά. Οπότε καταλαβαίνεις τι χαμός γίνεται... Τελικά, ο συνδιασμός ψαριών που θα κρατήσω είναι Bolivian ram, Black phantom tetra και otocinclus. Δυστυχώς μόνο με A/O δεν μπορώ να ρίξω το ph κάτω από 7,2 -7,0. Ίσως αν αξιωθώ ποτέ να βάλω σε λειτουργία το DIY CO2 πέσω λίγο παρακάτω.
Από άλγες, άλλο τίποτα... Ιδίως πάνω στα φύλλα της alternathera. Εκεί έχει τόσο πολύ που λέω να κλαδέψω λίγη άλγη για τον Κώστα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έχασα τους περισσότερους otocinclus, σκέφτομαι να προσθέσω ένα κοπαδάκι από ψαράκια βυθού.
Οι κάτοικοι του ενυδρείου είναι 2 Bolivian ram, 12 Black phantom tetra και μόνο 1 otocinclus. Δεδομένου ότι δεν θέλω να επιβαρύνω πολύ το ενυδρείο από πλευράς ψαριών και του μικρού μεγέθους του ενυδρείου, θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας. Θα μπορούσα να προσθέσω ένα κοπαδάκι από μικρά cory, και αν ναι ποιά; (Βέβαια κοπαδάκι εννοώ μια εξάδα). Ή θα ήταν καλύτερο να αυξήσω και πάλι των αριθμό των otos; Σαν πιο εφικτή λύση βλέπω μάλλον την δεύτερη, αλλά για πείτε μου και την γνώμη σας καθώς ποτέ δεν είχα στο ενυδρείο μου cory...
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Συμβουλες διαμορφωσης του νεου μου ενυδρειου. | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 16-03-07 00:49 |
αλλαγη χρησης ενυδρειου | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-02-07 09:24 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |