|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευελπιστω σε μια επιτυχημενη αναπαραγωγη
![]() τι γινεται με αυτο το ψαρι?? υπαρχει δυνατοτητα να συνδραμουμε στην εξαπλωση του? η εστω στην αναπαραγωγη του σε οικιακα ενυδρεια?? λογω ελλειψης χρονου εκανα μια μικρη αναζητηση...αλλα αν γνωριζετε κατι....
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι ειδα εγω ειναι ευκολο
δεν εκανα κατι για να γεννησει σε ενυδρειο 60χ40χ40 το εχω τροφη κανονικη αποξηραμενη φυλλαρακι και κοκκους και αλλαγη τελευταια φορα εκανα εκανα στην προηγουμενη αδεια πριν 2 μηνες αν μεγαλωσω μικρα οποιος θελει ευχαριστως να του δωσω παντως |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε με στη λιστα..πρωτο σε παρακαλω!!
![]() το ελληνικο βιοτοπικο ηταν πολυ ενδιαφερουσα εμπειρια για μενα και μου εμαθε πολλα. αλλα τα ψαρια ηταν ακαταλληλα πανω απο ενα μεγεθος κι επεστραφηκαν στη φυση.... με το ψαρακι αυτο ευχαριστως χαλαω το 120λιτρο να το κανω στα μετρα τους.. ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 17-12-09 στις 01:59 |
|
||||
|
||||
![]()
οκ μπηκες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
περιμενουμε φωτο!!!
(κι εγω τα ευχαριστα νεα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι να είσαι ψαρακας!!!
![]() μπράβο Νίκο!!!!! έτσι και αλλιώς δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από σένα. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη τυχαινει να ειμαι ροδιτης και ειχα παλια ενα κοπαδι γκιζανια (Ladigesocypris ghigii επιστημονικη ονομασια) στο ενυδρειο μου θα ηθελα να σε ρωτησω αν τελικα τα ψαρακια σου επιβιωνουν στο ενυδρειο σου φυσιολογικα γιατι δεν ξερω αν το εχεις ψαξει αλλα αυτο το ψαρι ειναι ππροστατευομενο ειδος υπο εξαφανιση και δεν συνανταται πουθενα σε ολο τον κοσμο εκτος απο την ροδο !!!!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη Δισκων | Pritanis | Δίσκοι | 85 | 09-03-22 10:16 |
αναπαραγωγη κοι.πως;;; | asteris_veroia | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 22-05-08 13:40 |
Αναπαραγωγη LDA 25? | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 25-06-07 10:08 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |
αναπαραγωγη | deMetrIs | Bettas | 15 | 10-10-05 23:36 |