|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα ενυδρεία βλέπουμε εμείς οι αρχάριοι και πορωνόμαστε ακόμα ποιο πολύ!
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ειναι ΕΝΥΔΡΕΙΟ !!!
Αντε παλι...θα πεφτουμε να προσκυναμε ![]() Δωστε κι αλλες φωτος, και καμια πανοραμικη να χαζεψει το πληθος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα τι βασανιστηρια ειναι αυτα 1-1 της φωτο??
![]() ![]() δωσε φωτο στο λαο!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια μια τις φώτο, μην τρέχουμε στα νοσοκομεία
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z_X : 05-12-09 στις 19:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλά είπαμε να βάλετε καμιά φωτό όχι να μας πετάξετε τα μάτια έξω
![]() Φοβερό ενυδρείο ( αν και φυτεμένο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρεχατε γιατι καιγομαστε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο σου φιλε ειναι απιστευτο ...σου αξιζουν συγχαρητηρια...΄΄ τα αγαθα κοπης κτωνται'' συνεχισε ετσι..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένας απίθανος aquascaper και ένας πολύ ταλαντούχος φωτογράφος.
Μας στείλατε πάλι |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πώ....
Συγχαρητήρια Σταύρο. Τέλειο.Φοβερό.Εντυπωσιακό. ... (Και ο φωτοχάλιας ... καλός κι αυτός)
|
|||
|
|||
![]()
3 εγκεφαλικα στη σειρα επαθα...
![]() ![]() ΑΞΙΟΣ !!!! ΒΑΣΙΛΙΑΣ !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mέτρια πράγματα, μπορείς και καλύτερα.
![]() Αποκλείεται να είναι τόσο όμορφο, μάλλον έχει πέσει πολύ photoshop. ![]() Υ.Γ. Βρε Ζ_Χ, μήπως μπορείς να κάνεις και το δικό μου το χάλι να δείχνει κάπως έτσι? |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα για να σου τσακισω τις ελπιδες για foto shop σου λεω οτι απο κοντα κολλας τοσο πολυ που οταν καταλαβεις ποσο ανοιχτο ειναι το στομα σου ηδη εχεις καμια 10αρια αποικιες μυγας μεσα
|
||||
|
||||
![]()
Πλεον δεν μου κανει εντυπωση οτι δω απο τον Στρατηγο.
Το εχει το ταλεντο... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία παιδια μπράβο καταπληκτική προσπάθεια, αλλά και οι φωτο πολύ πρώτες , εγώ όλο θαμπές βγάζω αχριστήλα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ισως το ποιο ομορφο Ελληνικο φυτεμενο!
ΕΥΓΕ!
|
|||
|
|||
![]()
Εγω αρχαριος ειμαι αλλα ............
δεν υπαρχει ...........δεν . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπράβο Στρατηγέ μου.....ΕΓΡΑΨΕΣ για μια ακόμη φορά.... Δεν είναι ίσως... ΕΙΝΑΙ σίγουρα το καλύτερο ελληνικό φυτεμένο παιδιά και μάλιστα πολύ μπροστά για τα ελληνικά δεδομένα.... ![]() ![]() ΜΠΡ¶ΒΟ και σε εσένα παλιοαλήτη....(ΖΧ)
|
||||
|
||||
![]()
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολύ για τα καλά λόγια όλων σας,όπως επίσης θα ήθέλα να ευχαριστήσω των αγαπητό φίλο ΖΧ και Paco που κουβαλήθηκαν απο τη Θεσ/νίκη για να τραβήξουν τις φώτο και τον αγαπητο GIORGOSKARA με τον οποίο καθημερινά τρώμε τα μουστάκια μας και στίβουμε το μυαλό μας προσπαθόντας να κάνουμε τα ενυδρεία μας οσο καλύτερα μπορούμε ,βοηθόντας παράλληλα και άλλους συνχομπίστες της πόλης μας (ΖΧ να ετοιμάζεσαι για ακόμη πιο τρελλές φώτο απο τα άλλα ενυδρεία φίλων που σου είπα),με αποτέλεσμα να έχει ανέβει αρκετά το επίπεδο στην πόλη μου ,και να αναγκάζονται και τα μαγαζιά να φέρνουν πραγματάκια τα οποία πολλές φορες δεν τα βρίσκουμε σε μεγαλύτερες πόλεις.
Αυτο που θα ήθελα να προσθέσω για το ενυδρείο μου είναι οτι στην παρούσα κατάσταση δεν ήταν και στα καλύτερα του,διότι είχαμε αναβάλει την φωτογράφηση που είχε προγραμματισθει πριν 10 ημέρες λογω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος (το οποίο δυστυχώς δεν τελείωσε)με αποτέλεσμα το κλάδεμα να έχει γίνει βιαστικά και να έχουν περάσει μόνο 7 ημέρες απο το κλάδεμα ,όπως και ή λίπανση επιπόλαια,ωστε τα φυτά να μην είναι στα καλύτερα τους . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ευγε!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγε μου σου λεω με το χερι στην καρδια οτι το ενυδρειο ειναι πιο ομορφο απο ποτε!!!
Κρατα το τουλαχιστον 2 μηνες και μετα κανουμε το θαλασσινο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λόγια είναι περιττά. Έδωσες ρέστα πάλι Σταύρο όπως πάντα.. συγχαρητήρια..!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.(Τόλη ευχαριστώ πολύ).
Αν σας πω οτι απο χθες άρχισα να σκέφτομαι το καινούργιο aquascaping Θα με κυνηγήσετε χιχιχιχι ![]() Οπότε όπως καταλαβαίνεται απο βδομάδα βούρ στα Πιέρια για ξύλα και κλαδια ,και στη μάντρα που δουλεύει η γυνάικα για κοτρώνες και κοτρωνάκια. |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγαινε καλύτερα για καμιά βουτιά στην αγια τριαδα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λες να κάνω καμμια βουτιά τα Θεοφάνια για το Σταυρό.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρείο μου. (και φωτο) | basillis | Δίσκοι | 30 | 20-01-07 22:15 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |