|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.thepetstop.com/adminpics/ca/coxAM73008.jpg
αυτο εδω το εχω.παρομειο τουλαχιστον.μου προτεινεις δηλαδη να συνδεσω αυτο με την ηλεκτροβανα η οποια ειναι συνδεδεμενει με το ph controller????να ανοιγει μονο οταν πεφτει το ph???θα εχω αρκετο co2 για τα φυτα μου???με ποση πιεση θα ρυθμισω την βανα της μπουκαλας να στελνει το co2???να το τοποθετησω στο ενυδρειο η στο εξωτερικο φιλτρο-tank?? ------------------------- οσο για τις λαμπες...χρειαζομαι συνολο 300w η παραπανω???κοινες εμποριου π.χ osram,philips και τα λοιπα η απο petshop καποιες συγκεκριμενα.περιμενω προτασεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis.orestiada : 25-11-09 στις 16:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μεγαλο ενυδρειο | rom | Malawi | 47 | 27-01-11 18:46 |
Ενα μεγαλο Ευχαριστω !!! | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-05-09 19:51 |
Θερμοστατης προβλημα μεγαλο | tonisgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 12-03-09 18:15 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |