|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η μονη ενσταση μου ειναι οι ασβεστολιθικες πετρες που ανεβαζουν ΡΗ και σκληροτητα. Το ψαρι αυτο καταγεται απο περιοχες με οξινα νερα (ΡΗ 6-6,5) και μετριες σκληροτητες. Ποσο συχνα το ταιζεις;[/QUOTE]
μεσο ορο ανα 2,5-3 μερες. δηλαδη αυτες οι πετρες οι ασπρες μου λες οτι ανεβαζουν τη σκλιροτιτα του νερου; απο το pet sop μου ειπαν οτι δεν εχω προβλημα και τις εχω πανω απο χρωνο μεσα στα ενιδρια. ------------------------- οι γαριδες ειναι οι κλασικες αδιαφανες και εχω παραγγειλει και red cherry για να μπουν πανω στοις λευκες πετρες.... κατι μου λεει οτι θα ζησουν.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HERBI : 20-11-09 στις 13:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελουσ παρουσιαση | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 18-06-09 14:04 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! | skourkou | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 15-12-08 00:52 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
Επιτελους τελειωσε !!! (ή οχι ;) | george | Malawi | 12 | 30-01-03 15:03 |