|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια κι απο μενα, τακανες πολυ καλα, και συνεχισε και ξανα, γιατι δεν ερχονται και πολυ συχνα στην αγορα και το ειδος αυτο ειναι πολυ ομορφο για μικρα ενυδρεια, κι εχει και ενδιαφερουσα συμπεριφορα.
Παράθεση:
Hobby protogen? μου εχει ξεφυγει αυτο, για πες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 16-11-09 στις 11:47 |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τολη το HOBBY PROTOGEN ειναι κοκκοι τους οποιους η πετας κατευθειαν μεσα στο ενυδρειο η τους ετοιμαζεις σε ενα ταπερακι του λιτρου με νερο ενυδρειου και σε 24 ωρες εχουν δημιουργησει ινφουσορια.
Εγω τους εριχνα κατευθειαν μεσα στο ενυδρειοκαι σε 24-30 ωρες εβλεπα ηδη ινφουσορια στην μος και στα τζαμια. Απλα αν του ριξεις στο ενυδρειο θα πρεπει μετα απο 2 μερες να μαζεψεις τον κοκκο που εχει απομεινει διοτι μουχλιαζει. ------------------------- Μολις διαπιστωσα οτι τα μωρα ειναι 26!!! Παντα τα μετρουσα απο 20 εως 22 αλλα μολις εσβησαν τα φωτα μετα απο λιγο πηγα μεσα να τα μετρησω διοτι οταν σβηνουν τα φωτα βγαινουν απο τις κρυψωνες και διαπιστωσα οτι ειναι 26 τουλαχιστον!!! Ε ρε να δω που θα τα χωρεσω...
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 16-11-09 στις 19:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκαμε λοιπον στην 10η εβδομαδα και τα ψαρακια αρχισαν να αποκτουν το υπεροχο χρωμα τους και να ανοιγουν τα πολυχρωμα πτερυγια τους απο τα οποια πηραν το προσονυμιο "παγωνι".
Εξακολουθουν να τρωνε ζωντανη αρτεμια και λιγο λιγο τα μαθαινω να τρωνε και φυλλαρακι. Ιδου...
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφα ειναι ! Μπραβο για την αναπαραγωγη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα Αλεξ...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fungus στα αυγα της tateurndina. | Dimis | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 10 | 06-10-09 20:07 |
Που μπορω να βρω ενα ζευγαρι Tateurndina ocellicauda | Dimis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 20-05-08 14:34 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |
αναπαραγωγη | deMetrIs | Bettas | 15 | 10-10-05 23:36 |
Tateurdina ocellicauda... | fighterfish | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 6 | 01-04-04 00:17 |