|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Ειναι λιγο οφ τοπικ αλλα μου ειπανε οτι το fresh water kit api που πουλανε στο e bay. δεν ειναι καλα και οτι τα τεστ εχυον ημερομηνια ληξησ..που το καταλαβαινεις απο την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ που φενετε καπου στο barcode?an den κανω λαθος.Οτι απο την ημερομηνια παραγωγης το τεστ ειναι καλο για καποια χρονια (3-5 χρονια) και οτι αυτα στο ebay που ειναι τοσο φτηνα (απο αγγλια τα περισσοτερα) ειναι ΛΗΓΜΕΝΑ . Μπορεις να κοιταξει ποτε ειναι η ημερομηνια παραγωγης σε παρακαλω να μου πεις γιατι παραλιγο να παρω κ εγω με 25 ευρω αλλα μου ειπαν ετσι κα ιδεν τα πηρα.Τα αγορασα 70 ευρω ολα τα τεστ της ΑΠΙ... Ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο Hobby με νέο Ενυδρείο! | Kostis-Salonika | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 03-08-09 00:08 |
Νέος κάτοικος στο ενυδρείο | Melissan8h | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-09-08 15:45 |
¶λλη μια προσπάθεια!! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-05-08 21:43 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |