|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
άμα σκεφτείς ότι ένα φίλτρο της exeim πχ το 2217 για αυτά τα λίτρα κάνει 180 ευρώ γιατί να μη φτιάξει ένα samp 70 λίτρα και ποιο φτηνά θα της έρθει και ποιο όμορφο θα είναι και τα χερια θα της λύσει μια που το κάνει το βήμα γιατί να μη το κάνει σωστά ???? προσωπικά αν ήξερα πριν αγοράσω θα είχα ένα με samp και καλύτερο φίλτρο και μεγαλύτερη βιολογία και από 300 φτάνουμε στα 370 λίτρα +ότι κρύβεις θερμοστάτες και λοιπά στο samp
|
||||
|
||||
![]()
Μιλαει ξεκαθαρα για 250 λιτρα δηλαδη καθαρα 220 λιτρα και οπως λεει και η ιδια δεν εχει ιδεα απο ενυδρεια...
Οποτε λες να κατσει να φτιαξει ενα σαμπ η να εχει γνωση να το παραγγειλει οπως το χρειαζεται για τις αναγκες της και απο ποιον??? Για να πεις κανω ενα σαμπ σημαινει οτι εχω την γνωση να ξερω οτι το σαμπ θα αποδωσει καλυτερα για το συστημα μου απο ενα εξωτερικο και επισης σημαινει οτι σχεδιαζω αναλογα με τις αναγκες του χωρου που θα το βαλω και μετα φτιαχνω και τις ενωσεις σεταρω τους-τον κυκλοφορητη και βαζω τα υλικα φιλτραρισματος που επιθυμω. Δηλαδη ολα αυτα θα τα κανει μια κοπελια που δεν εχει ιδεα απο ενυδρεια? Επισης δεν χρειαζεται το 2217 στα 250 μεικτα λιτρα,μην τρελαθουμε... Αρκει το 2215 η το 2224 που με 90-120 ευρω ειναι κομπλε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και αφού θα τα δώσει τα φράγκα που θα τα δώσει γιατί να μη το κάνει και να το ευχαριστηθεί κι όλας οσο για τα 90 η 120 ευρο κομπλε ενοεις με τα βανακια και τα σφουγκαρια χωρις βιολογικα υλικα
|
||||
|
||||
![]()
Κομπλε εννοω!
Και ξαναρωτω...Ποιος θα το φτιαξει το σαμπ??? Η Τζενη που δεν εχει ιδεα τι ειναι αυτο η θα το αναθεσει σε εταιρεια,γιατι αν το αναθεσει σε εταιρεια μην τα ειδατε τα 100+ ευρω... Γι αυτο σου λεω,οταν ρωταει μια αρχαριος δεν ειναι αναγκη να την παμε στα ΠΟΛΥ βαθεια,ειδικα οταν δεν υπαρχει σοβαρος λογος!
|
||||
|
||||
![]()
η τζενη ειναι στην αθηνα και τα μαγαζια πολλα και οι προσφορες πολλες δε χανει τιποτα να ριξει μια ματια και λιγο ιντερνετ ετσι κι αλλιος χριαζετε και αυτο γιατι σιποραξ με 5 ευρο το κιλο δε βρισκεισ πουθενα δεν εχω τιποτα αλλο να πω αυτη ειναι η γνωμη μου
τι παει να πει αρχαρια σε λιγο καιρο θα μαθει και θα λεει τι εκανα και ποσα εδωσα και μπορει αν της αρεσει να τα ξαναδωσει για να φτιαξει κατι καλο
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός την άνοιξη.
Νομίζω καλύτερα βήμα βήμα... ¶λλωστε και η ίδια δεν θα ξέρει τι να ζητήσει καν. Ας πάρει το φίλτρο και το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα πάει χαμένο! PS> προσωπική άποψη πάντα... |
|
||||
|
||||
![]()
καλε παρτε μια ανασα φιλεναδα εγω με juwel ξεκινησα πριν 4 χρονια κ φετος σαν 2ο παλι σε juwel κατεληξα.300lt το μεγαλο k 60lt το μικρο κανενα προβλημα κ πολυ μα πολυ ομορφα στημενα ενυδρεια απο την εταιρεια .δεν λεω οτι ειναι τα καλυτερα λεω οτι εμενα με εχουν καλυψει κ εχω δυο στο σαλονι μου.οσο για την τιμη αν ψαξεις εχει ευκαιρειες εδω τις βρισκω εγω που ειμαι απο επαρχεια κ κατεβαινω στην Αθηνα πολυ σπανια .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχως Γεννα Guppy!! | john922 | Ζωοτόκα | 6 | 13-04-09 18:21 |
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΓΕΝΝΑ guppy | apolonistis | Ζωοτόκα | 45 | 06-04-09 07:33 |
Προσεχώς γέννα Convict! | kotsis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-05-08 01:43 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |