Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-11-09, 15:41
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα ρε Χαρη λες σε μια κοπελα που δεν εχει ιδεα απο ενυδρεια και ΘΑ κανει το πρωτο της βημα να παει σε ενυδρειο με σαμπ???
Και σε 200 λιτρα κιολας?
Μην τα μπερδευουμε τα πραγματα τοσο πολυ...
μιλάμε για ενυδρείο σχεδόν 300 λίτρα στην αρχή τουλάχιστον
άμα σκεφτείς ότι ένα φίλτρο της exeim πχ το 2217 για αυτά τα λίτρα κάνει 180 ευρώ
γιατί να μη φτιάξει ένα samp 70 λίτρα και ποιο φτηνά θα της έρθει και ποιο όμορφο θα είναι και τα χερια θα της λύσει μια που το κάνει το βήμα γιατί να μη το κάνει σωστά ????
προσωπικά αν ήξερα πριν αγοράσω θα είχα ένα με samp και καλύτερο φίλτρο και μεγαλύτερη βιολογία και από 300 φτάνουμε στα 370 λίτρα +ότι κρύβεις θερμοστάτες και λοιπά στο samp
Παλιά 12-11-09, 15:54
Το avatar του χρήστη Dimis
Dimis Ο χρήστης Dimis δεν είναι συνδεδεμένος
Διαχειριστής

Περιοχή: Μεγαρα Αττικης & Χαλανδρι
Προεπιλογή

Μιλαει ξεκαθαρα για 250 λιτρα δηλαδη καθαρα 220 λιτρα και οπως λεει και η ιδια δεν εχει ιδεα απο ενυδρεια...
Οποτε λες να κατσει να φτιαξει ενα σαμπ η να εχει γνωση να το παραγγειλει οπως το χρειαζεται για τις αναγκες της και απο ποιον???
Για να πεις κανω ενα σαμπ σημαινει οτι εχω την γνωση να ξερω οτι το σαμπ θα αποδωσει καλυτερα για το συστημα μου απο ενα εξωτερικο και επισης σημαινει οτι σχεδιαζω αναλογα με τις αναγκες του χωρου που θα το βαλω και μετα φτιαχνω και τις ενωσεις σεταρω τους-τον κυκλοφορητη και βαζω τα υλικα φιλτραρισματος που επιθυμω.
Δηλαδη ολα αυτα θα τα κανει μια κοπελια που δεν εχει ιδεα απο ενυδρεια?
Επισης δεν χρειαζεται το 2217 στα 250 μεικτα λιτρα,μην τρελαθουμε...
Αρκει το 2215 η το 2224 που με 90-120 ευρω ειναι κομπλε.
Παλιά 12-11-09, 16:03
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιλαει ξεκαθαρα για 250 λιτρα δηλαδη καθαρα 220 λιτρα και οπως λεει και η ιδια δεν εχει ιδεα απο ενυδρεια...
Οποτε λες να κατσει να φτιαξει ενα σαμπ η να εχει γνωση να το παραγγειλει οπως το χρειαζεται για τις αναγκες της και απο ποιον???
Για να πεις κανω ενα σαμπ σημαινει οτι εχω την γνωση να ξερω οτι το σαμπ θα αποδωσει καλυτερα για το συστημα μου απο ενα εξωτερικο και επισης σημαινει οτι σχεδιαζω αναλογα με τις αναγκες του χωρου που θα το βαλω και μετα φτιαχνω και τις ενωσεις σεταρω τους-τον κυκλοφορητη και βαζω τα υλικα φιλτραρισματος που επιθυμω.
Δηλαδη ολα αυτα θα τα κανει μια κοπελια που δεν εχει ιδεα απο ενυδρεια?
Επισης δεν χρειαζεται το 2217 στα 250 μεικτα λιτρα,μην τρελαθουμε...
Αρκει το 2215 η το 2224 που με 90-120 ευρω ειναι κομπλε.
σέβομαι τη γνώμη σου ok αλλα από όσα έχω διαβάσει πιστεύω ότι ένα samp ακόμα και σε αυτά τα λίτρα είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε εξωτερικό φίλτρο και 50 λίτρα να είναι το samp κοστίζει λιγότερο
και αφού θα τα δώσει τα φράγκα που θα τα δώσει γιατί να μη το κάνει και να το ευχαριστηθεί κι όλας
οσο για τα 90 η 120 ευρο κομπλε ενοεις με τα βανακια και τα σφουγκαρια χωρις βιολογικα υλικα
Παλιά 12-11-09, 17:16
Το avatar του χρήστη Dimis
Dimis Ο χρήστης Dimis δεν είναι συνδεδεμένος
Διαχειριστής

Περιοχή: Μεγαρα Αττικης & Χαλανδρι
Προεπιλογή

Κομπλε εννοω!
Και ξαναρωτω...Ποιος θα το φτιαξει το σαμπ???
Η Τζενη που δεν εχει ιδεα τι ειναι αυτο η θα το αναθεσει σε εταιρεια,γιατι αν το αναθεσει σε εταιρεια μην τα ειδατε τα 100+ ευρω...
Γι αυτο σου λεω,οταν ρωταει μια αρχαριος δεν ειναι αναγκη να την παμε στα ΠΟΛΥ βαθεια,ειδικα οταν δεν υπαρχει σοβαρος λογος!
Παλιά 12-11-09, 17:26
Senior Member

Προεπιλογή

η τζενη ειναι στην αθηνα και τα μαγαζια πολλα και οι προσφορες πολλες δε χανει τιποτα να ριξει μια ματια και λιγο ιντερνετ ετσι κι αλλιος χριαζετε και αυτο γιατι σιποραξ με 5 ευρο το κιλο δε βρισκεισ πουθενα δεν εχω τιποτα αλλο να πω αυτη ειναι η γνωμη μου
τι παει να πει αρχαρια σε λιγο καιρο θα μαθει και θα λεει τι εκανα και ποσα εδωσα και μπορει αν της αρεσει να τα ξαναδωσει για να φτιαξει κατι καλο
Παλιά 12-11-09, 17:43
Το avatar του χρήστη persival
persival Ο χρήστης persival δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ¶γιος Νικόλαος - Ηράκλειο
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην persival Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην persival Send a message via Skype™ to persival
Προεπιλογή

Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός την άνοιξη.

Νομίζω καλύτερα βήμα βήμα... ¶λλωστε και η ίδια δεν θα ξέρει τι να ζητήσει καν. Ας πάρει το φίλτρο και το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα πάει χαμένο!

PS> προσωπική άποψη πάντα...
Παλιά 12-11-09, 19:28
Το avatar του χρήστη ελενη
ελενη Ο χρήστης ελενη δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Β.ΕΥΒΟΙΑ
Προεπιλογή

καλε παρτε μια ανασα φιλεναδα εγω με juwel ξεκινησα πριν 4 χρονια κ φετος σαν 2ο παλι σε juwel κατεληξα.300lt το μεγαλο k 60lt το μικρο κανενα προβλημα κ πολυ μα πολυ ομορφα στημενα ενυδρεια απο την εταιρεια .δεν λεω οτι ειναι τα καλυτερα λεω οτι εμενα με εχουν καλυψει κ εχω δυο στο σαλονι μου.οσο για την τιμη αν ψαξεις εχει ευκαιρειες εδω τις βρισκω εγω που ειμαι απο επαρχεια κ κατεβαινω στην Αθηνα πολυ σπανια .
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές