|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τελεια!!!! κυριακη μεσημερι αλεξ-πολη..η ωρα ανοιχτη...
![]() λουσυ τα εχασα κι εγω...μονο γκρινταλ εχω που τωρα μεγαλωνω ..ξεκινω μια καθαρη καλλιεργεια γιατι οι αλλες 3 μαγαριστικαν απο τα μυγακια...μα καλα...εχω δοκιμασει τα παντα (εκτος απο ultrex)..αυτα παλι μπαινουν.
|
||||
|
||||
![]()
κυριακη δουλευω γαμωτο......
ευκαιρια ηταν να ερθω.....!!!!! πανο <αλεξ/πολη> στην επομενη συναντηση στειλε κανενα μηνυμα.......
|
||||
|
||||
![]()
οκ....αλλα γενικοτερα να βαλεις αυτο το thread στα θεματα που παρακολουθεις..απο εδω κανονιζουμε παντα.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πως το κανω αυτο????
|
||||
|
||||
![]()
οπως διαβαζεις το ποστ επανω γραφει "εργαλεια θεματων"...πατα παρακολουθηση θεματος..μετα το βλεπεις απο τον πινακα ελεγχου.."θεματα που παρακολουθειτε..."
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, φεύγω για Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής. Καλά να περάσετε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λέμε και λεπτομέρειες??Που θα βρεθούμε , ώρα κτλ κτλ ??
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε παιδιά ... λέτε εσείς που ξέρετε την Αλεξανδρούπολη!
Εγώ είπα για ώρα, αλλά θα το ξαναπώ θα είμαι εκεί μετά τις 11:00 και χωρίς υποχρεώσεις. Αν μπορείτε και βρεθούμε στον φάρο για καφέ -πριν το φαγητό - θα με βόλευε για να ξαμολίσω τα αγόρια μου στο λούνα παρκ. Να πιώ κι ένα καφεδάκι με την ησυχία μου!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
τουλι δοκιμασα...παλι μαγαριζονται..
![]() παιδια ειμαι απο νυχτα και θα κοιμηθω το πρωι..οποτε δε ξερω ουτε ποσο εφιαλτικη μπορει να ειναι η νυχτα..ουτε τι ωρα θα ξυπνησω..αν ειμαι ξεκουραστος τοτε ευχαριστως και καφεδακι...αλλα αν οχι...τοτε με βλεπω να σηκωνομαι κατα τη μια...εσεις οι free αν θελετε βρισκεστε νωριτερα...οσο νωρις μπορεσω θα επικοινωνησω...
|
||||
|
||||
![]()
βαλτο σε διαφανη πλαστικο αυτα που δινουν τις σαλατες στα σουπερ μαρκετ μια τρυπα απο πανω και στουμπωμενω υαλοβαμβακα αν δεν ειναι αυτο δες το χωμα σου μηπως θελει ανανεωση
|
||||
|
||||
![]()
θα δοκιμασω κι αυτο μολις χωρισω καλλιεργειες...το χωμα το ανανεωνων συχνα...πριν μια βδομαδα μαλιστα....αλλα τα μυγακια παντου!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανο, σου βρηκα την λυση..
![]() ![]() ![]() ![]() περα απο την πλακα τωρα, αυτο με το ταπερ κ το βαμβακι, ειναι το καλυτερο... τωρα για αυριο, ισως μπορεσω να ερθω πιο αργα τελικα, ετυχαν επισκεψεις στο σπιτι... θα σε παρω τηλ αυριο να σου πω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
.........σαν τα χιονια!!!!
![]() τωρα που χειμωνιασε λοιπον για τα καλα...δεν ειναι καιρος να ανασυνταχθουμε?? μια μινι συναντηση εγινε...κατι καφεδες απο εδω και απο εκει για στησιματα νεων ενυδρειων....δε χασαμε την επαφη... αντε να κανουμε και μια λαοσυναξη ομως ξανα οι εδω της αν.μακ και θρακης.. ακουω προτασεις για μερα και μερος.... ![]() σας επιθυμησα βρε!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω μεσα. Αν δεν δουλευω σιγουρα θα ειμαι παρων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρούσα και με βολεύει Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή μέρα ότι ώρα νά 'ναι.
Με βολεύει σε όλες τις πόλεις αλλά προτιμώ Αλεξανδρούπολη ... έχω κάτι μισοτελειωμένες δουλειές ... ευκαιρία!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όποτε θέτε μέσα και εγώ!
Ρε Αντώνη ζείς εσύ βρε παιδί?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
..ζει....ζει...σαν τον μεγαλεξανδρο ενα πραγμα!
αυτο το σαββατοκυριακο λοιπον... κυριακη δουλευω απογευματινος οποτε επειδη για πρωινο καφε μας βλεπω λιγο δυσκολους..τι λετε για σαββατο?? θα βολευε κι εσας?? για γαστρονομικες αμαρτιες σε ταβερνα η για απογευματινο καφε??
|
||||
|
||||
![]()
για πειτε και οι αλλοι....
ωρα?? οσοι δε μπηκαν ακομη θα ειδοποιηθουν τηλεφωνικα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά αυτό το Σ/Κ δεν θα μπορέσω. Θα έχουμε επισκέπτες.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά βρεθήκατε; Θα βρεθούμε; τι γίνετε; πείτε κανένα νέο!
|
||||
|
||||
![]()
καποιοι βρεθηκαμε....αλλα "οι της αλεξανδρουπολης"...καθως οι υπολοιποι ειχαν υποχρεωσεις....
οποτε θελετε μεσα για μια νεα συναντηση..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα για Τρίτη ή Τετάρτη απόγευμα - βράδυ που θα βρίσκομαι στα μέρη σας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε βρε...καλως να μας ερθεις!....τεταρτη Μακη δουλευω απογευμα. την τριτη αισιοδοξω να εχω επιστρεψει σχετικα νωρις μιας και απουσιαζω...
οι υπολοιποι μπορειτε??
|
||||
|
||||
![]()
και μπορώ να σας φέρω και μερικά μονομαχάκια (1m, 4f)
|
|
||||
|
||||
![]()
θα γινει καμια συναντηση???
|
|
||||
|
||||
![]()
να γινει...να γινει!!!!
![]() σαν καιρο δεν εχουμε να μαζευτουμε????...τεμπεληδες....αντε κουνηθειτε απο τις καρεκλες σας ..φτανει οσο φαγατε στις γιορτες...τωρα πρεπει να φαμε και ολοι μαζι... ![]() ![]() για προτεινετε.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι...τη Βασιλω την καθαρισα γιατι μου επιανε τη θεση....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να μαζεψουμε λεφτα για να παρουμε ενα εισητηριο στον georgarask,να ερθει για φαγητο για να μην ζηλευει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |