Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask
Φοβερη αλλαγη! Σε πολυ λιγο χρονο εχεις καταφερει παρα πολλα! Εκτος απο τα "λαθακια" στο aquascape θελω να σου πω οτι πραγματικα εχω ψαρωσει και εγω με την υγεια των φυτων και τη δουλεια που εχεις κανει!! Αυτο το φιλτρο ειναι δυσκολο να το κρυψεις ... αν μπορεσεις αφαιρεσε το αν και για αυτο θα πρεπει να αδειασεις το ενυδρειο και με μια χορδη κιθατας να το ξεκολλησεις! Εγω το εβγαλα με πετονια ... αλλα προσοχη στα χερια σου (φορα χοντρα γαντια)!!
Πριν κανεις οποιαδηποτε αλλαγη στο aquascape φαντασου στο μυαλο σου την εικονα ενος αρμονικου και ισσοροπημενου υποβρηχιου τοπιου και προσπαθησε να την αναπαραστησεις με τα υλικα που εχεις!
Εισαι ικανος για μεγαλα πραγματα! Βαλε τη μια κατω απο την αλλη φωτο με την εξελιξη του ενυδρειου σου και θα δεις ποσο μεγαλες αλλαγες εχεις κανει! Η επομενες φωτο σιγουρα θα ειναι ακομα καλυτερες! Συνεχισε ... εισαι σε σωστο δρομο!!
|
σας ευχαριστω πολυ ολους.ριξτε καμια ιδεα για το aquascape.θελω να με βοηθησε τε λιγο με τα ξυλα.να τα τοποθετησω ολα στην μια μερια;ποια κοκκινα να αφαιρεσω;ολα μου πανε σφαιρα.κλαδευω μια φορα την εβδομαδα.η κουμπα δεν προχωραει μονο τοσο γρηγορα γιατι μαλλον δεν βρισκει συστατικα στο υποστρωμα.στο ενυδρειο εχω ph 6 kh 4 gh 9.
απο ψαρακια υπαρχουν 20 rasbora espei 4 iriatherina werneri 6 sae 6 xray tetra και red cherry.