|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι που σου αρεσε το wild look του ενυδρειου μου....φυσικα σημερα δεν εχει καμια σχεση με τοτε....
το φυτο με τις φυσαλιδες ειναι η riccia fluitans...αξιοσημμειωτη ομορφια οταν στολιζεται με τα μικρα αυτα διαμαντακια... ναι τα ψαρια ηταν πολλα. 1. ηταν για λιγο μιας και ετοιμαζοταν το στησιμο μεγαλυτερου οπου μετακομισαν πολλα απο τα ειδη (ολοι οι ροδοστομοι-κορυ-νεον) και τωρα ζουν σε 450 λιτρα...φυσικα εχουν γινει γομαρια μετα απο 1μιση χρονο.. 2. η αυξημενη φυτομαζα και το μικρο μεγεθος των ψαριων εκανε το συστημα να ειναι πολυ σταθερο ...φυσικα ουτε ιχνος απονιτρικα..προσθετα αζωτο...και με τακτικες αλλαγες κανενα προβλημα. καποιοι κανονες μπορει να παρακαμφθουν ως ενα σημειο με προσοχη και σχετικη πειρα....
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |