|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγραψα σημερα πιο πολυ εδω γιατι μετα απο τοσο καιρο εβγαλε αυτες τις ασπριλες και μου εδωσαν να βαλω αυτο που σας ειπα και σημερα πεθανε.. ευχαριστω παντος αυτα που εβγαλε παιζει να εγιναν απο αλλο ψαρι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι!! |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω..παντος τοσο καιρο ηταν μια χαρα το ψαρακι
|
|
||||
|
||||
![]() οτι σου ειπε ο georgarask.Πολυ διαβασμα αλλιως θα συνεχιστει να χανεις ψαρια και ειναι πολυ κριμα ,και για τις ζωουλες τους αλλα και για τη τσεπη σου!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κατι τελεταιο..κανει που εχω μεσα τα χρυσοψαρα? |
|
||||
|
||||
![]()
το χρυσοψαρο ανηκει στη κατηγορια κρυου νερου,υπαρχει η κατηγορια για να διαβασεις..θελει αλλες συνθηκες απ οτι o pleco σου !
δε νομιζω τα υπολοιπα ψαρια σου να ναι κρυου οποτε....το χεις ξεκινησει εντελως λαθος.. Μη ξαναπαρεις ψαρια,μελετησε,ειναι κριμα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπορω να πω οτι τα χρυσοψαρα εχουνε αντεξει αρκετα σε σχεση με το αλλα που ειχα βαλει μεσα δεν ζουσαν αρκετο καιρο |
|
||||
|
||||
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
o γλυφτης μου ασπρισε!!!!!!!!!βοηθεια | apolonistis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-02-09 18:48 |
SOS..ΓΛΥΦΤΗΣ..help | apolonistis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 31-01-09 12:48 |
γλυφτης??????? | sotos+ramona | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-11-08 06:51 |
γλυφτης? | sidirchris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-08 04:17 |
o γλυφτης τρωει μικρα?? | Christos k | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 12-01-07 12:29 |