|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι το ενυδρειο μολις εχθες εστρωσε μετα απο ενα μηνα και σημερα που εκανα μια μικρο αλλαγη νερου και ανακτευτικε το χωμα και κολυμπουσαν αυτα τα σκουλικακια!Φωτο και να τα βγαλω δεν θα φαινονται με δυσκολια τα βλεπεις με το ματι τωρα τα ρουφιξε ολα το φιλτρο αλλα εχω πιασει μερικα!Μολις σημερα εβαλα τα πρωτα ψαρακια αλλα πριν τα βαλω τα σκουλικια υπηρχαν μπορειτε να βαλεται διαφορες φοτογραφιες απο σκουλικια μηπως και τα αναγνωρισω???Θα κανω μια προσπαθια να τα βγαλω φοτο αλλα ειμαι σηγουρος οτι δεν θα φανουν!!
------------------------- Αααα και στο πετ σοπ που τα πηγα μου ειπαν οτι ειναι απο καποιο φυτο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη @@nikos@@ : 26-10-09 στις 14:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκουλικια! | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 20-02-09 12:07 |
Σκουλικια SOS | kalomoiris | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-12-08 14:54 |
ΛΕΥΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 04-01-08 22:12 |
Σκουλικια | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 14-11-07 15:31 |
Σκουλικια ''Whιte worm'' | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-06-05 14:40 |