|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας,
η βάση είναι έτοιμη να στεγνώσει καλά και θα ανεβάσω φωτό. Θέλω να φτιάξω το καπάκι και χρειάζομαι τα φώτα σας. Τα φυτά που θα μπουν στο ενυδρείο θα είναι χαμηλών απαιτήσεων.
Κάνω αυτές τις ερωτήσεις για να μπορέσω να μοιράσω τις αποστάσεις επάνω στο καπάκι και να κοπούν και τα ξύλα αντίστοιχα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα για το καπάκι... Γιατί όχι Τ5 ?? Πιο πολλά watt στο ίδιο μήκος... Το 0,3 watt / l μου κάνει λίγο, γιατί δε το φτάνεις κάπου στο 0,5 ? Μπορείς να βάλεις ανεξάρτητη πρίζα σε κάθε λάμπα και έτσι θα ρυθμίζεις το φωτισμό ανάλογα με τα φυτά σου... Ανακλαστήρες οπωσδήποτε, είναι πολύ φτηνοί και διπλασιάζουν σχεδόν το ωφέλιμο φως... ![]() Χωρίς να είμαι ειδικός, θα σου έλεγα να βάλεις τις λάμπες σχετικά μοιρασμένες στο καπάκι ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία στο ενυδρείο... Α, δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί αλλά άσε και χώρο για ανεμιστηράκια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φιλε μου,
ανεμηστηράκια θα βάλω για αυτό προσπαθώ να δω πόσες λάμπες πρέπει να βάλω για να μοιράσω το καπάκι. Σε επαρχία δεν έχει και μεγάλες επιλογές, σε Τ5 έχει μόνο 90cm στα 40 watt. αλλα η fluora τις osram ειναι μονο σε T8! Eκτός αν τις παραγγείλω απο το internet. Αν πάω στην λύσει των 2 T5 και 2 Τ8 ποιες θα πάνε που κατα την γνώμη σου (ποιές μπροστά και πίσω και ποιές στην μέση)? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για την τοποθέτηση δεν μπορώ να σε βοηθήσω, κι εγώ πειράματα κάνω ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ ευχαριστώ !
|
|
||||
|
||||
![]()
το πας πολυ καλα συνεχισε!!
ενα χρησιμο λινκ για να κανεις φοβερο καπακι,σαν το φοβερο σου ενυδρειο... ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24687 |
|
|||
|
|||
![]()
το ίδιο ακριβώς θα φτιάξω αλλα με κοντρα πλακε θαλασσης λόγου κόστους και λόγου ευκολίας, το οποίο θα το βάψω εξωτερικά μαύρο όπως έκανα και με την βάση.
λάμπες που θα βρω? (μέσω intenet αλλα σε κάποιο μαγαζί στην Ελλαδα) Απο αυτα που διάβασα οι περισσότεροι έχουν τις Arcadia Daylight και τις grolux. Όποτε πιστευω πως με 2 Daylight 54 watt στις ακρες και μια grolux 54 watt στην μέση θα είμαι εντάξει.(?) Έτσι μπορω να βάλω και τους ανεμιστηρες στην μέση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Ξεκίνημα... | _tm_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-08-08 19:47 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |
Νέο ξεκίνημα | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 17-01-07 20:35 |