|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς ότι δεν μπορείς την Κυριακή ?
Και ένα βασικός λόγος είναι ότι κάτι γαριδούλες και endlers που περιμένετε είναι αδύνατον να σας έρθουν το σάββατο, βλέπεις δουλεύει ο μεταφορέας τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
α μαλιστα.καταλαβα.την κυριακη μπορω.κανονιζω με τον χρηστο και θα σας ενημερωσουμε.ποσοι θα ειμαστε περιπου?αναμεσα απο αιτωλικο και μεσολογγι εχει τιποτε εγκαταστασεις με ψαρια?κατι πηρε το ματι μου αλλα δεν καταλαβα.γνωριζει κανεις κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς απ'ότι μου είπαν θα είμαστε 4.
Όσο για το δεύτερο, όλη η περιοχή είναι ένα απέραντο ιχθυοτροφείο. |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα οποτε αναμενουμε και τους αλλους να μας πουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
4+ και απο Μεσολόγγι
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα με έχετε υπολογίσει;
![]() Υ.Γ.:Είχα κάμποσες μέρες να παρακολουθήσω τη συζήτηση.
|
||||
|
||||
![]()
Θα σε βάλω στο πορτμπαγκάζ.
![]() Σου στέλνω σε ΡΜ το τηλέφωνο μου. |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πατρινόπουλα, έχετε υπ όψιν σας ότι οι Αρτινοί θέλουν: γαρίδες, φυτάκια, εντλεράκια κλπ.
Ότι έχουμε διαθέσιμο. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου υπαρχουν αρκετες!Υπαρχει μια περιπτωση μιας και ειμαι φοιτητης στο μεσολογγι στο τμημα υδατοκαλλιεργιων και αλιευτικης διαχειρησης και βοηθος στο εργαστηριο των ενυδρειων να σας κανω μια ξεναγηση αλλα δεν εξαρταται απο μενα αν ενδιαφερεστε πειτε μου να δω αν μπορω να κανω κατι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να πει κανένας όχι
![]() ΥΓ άμα είναι δυνατόν βέβαια καθώς θα είναι και Κυριακή. |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσαααααα ΟΛΟΙ!!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση στην Πάτρα. | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 21-02-09 18:31 |
Πάτρα: "Θεατράκι" Νέα Συνάντηση | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 39 | 24-07-08 16:35 |
Συνάντηση στην Πάτρα | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 33 | 12-12-07 00:14 |
Πάτρα ή Μεσολόγγι Νέα συνάντιση;; | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 13-04-07 17:20 |