|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστουμε Σταυρο. με τα φυτα που εχω παρει απο το Σταυρο, ενα κηπο το γεμιζα
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα μετά από τόσο καιρό. Μου λείψατε...
και Ευχαριστώ φίλε μου Σταύρο για τα φυτά !!!
|
|||
|
|||
![]()
20 άτομα με τέτοιο παλιόκαιρο δεν ήταν κι άσχημα. Ήταν η πρώτη μου φορά και σίγουρα όχι η τελευταία, πολύ καλή ατμόσφαιρα, αν μπορούσαμε να καπνίσουμε κιόλας...
|
|
||||
|
||||
![]()
έτσι ε; το τσιγάρο σου έλειψε; οι ερινύες για αυτό που έκανες στο κακόμοιρο το ψαράκι μου που το μεγάλωνα 3 χρόνια και το σκότωσες σε 3 ώρες δεν σου είπαν τίποτα;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() με αυτόματη ταϊστρα, ανεμιστήρα με ελεγκτή θερμοκρασίας, φυτά και χαμηλή ροή ![]() το νερό από ένα άνοιγμα πάχους 3-4 χιλιοστών. Από εκεί κατάφερε και πέρασε στον χώρο του φίλτρου, ενώ έλειπα σε διακοπές κι όταν γύρισα τον βρήκα στριμωγμένο ανάμεσα στα σφουγγάρια. Κρίμα κι άδικα πήγε το ψαράκι, ενω ήταν υγιέστατο και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι το πόσο υπέφερε μέχρι να ... ![]() και έχει γίνει τεράστιος, με απίστευτα χρώματα σε πτερύγια και ουρά. Του λείπουν βέβαια οι άλγες σου ![]() Πάντως το (μη) κάπνισμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το πρώτο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι,όσο για το δεύτερο θα το εξετάσουμε κάποια στιγμή αν και όσες φορές συζητήθηκε δεν υπήρξε καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το μαγαζί αυτό με βολεύει γιατί μένω κοντά κι έχει εύκολο παρκάρισμα ![]() αν κάποτε αποφασίσετε αλλαγή ![]() ![]() μέτρων. Αυτό που πηγαίνουμε είναι μεγάλο σαν γήπεδο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα σας δω στην επομενη...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας παιδια.
![]() Αν και πρώτη μου φορά στη συγκέντρωση σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. ![]() ![]() Ευχαριστώ και για το φυτούλι είναι κουκλί. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να κοιτάξουμε να γνωριστούμε κιόλας την επόμενη φορά,γιατι αυτή δυστυχώς κάποιοι προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας (γίναμε μούσκεμα απο την βροχή) και δεν δώσαμε προσοχή στα καινούργια ατομα που μας ήρθαν.
------------------------- Να ορίσουμε και νέα ημερομηνία για τη συγκέντρωση μιας και 4 Οκτ. θα έχουμε εκλογές ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 13-09-09 στις 19:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τότε την επόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Έκλεισε; |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ αυτή τη φορά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ νομίζω πως η επόμενη συνάντηση πρέπει να γίνει στις 11!!!
|
||||
|
||||
![]() Ουάου!!!! Θα έχουμε και VIPS! ![]() ![]() ![]() ¶ντε ντε.... Τόσο καιρό σε περιμένουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εκτός απροόπτου θα σας τιμήσω με την αφεντομουτσουνάδα μου
![]() Έχω να φέρω και κλαδέματα από java και xmas moss που τα πετάω και είναι κρίμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κράτα κατιτίς και για τα μαςςςς.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εκείνα τα ζεβράκια και δεν καταφέραμε να συναντηθούμε. Όσο για σένα Πάνο, κράτα και κανένα παιδικό αξεσουάρ για τη συνάντηση, μην τα χαρίζεις όλα με αγγελίες. ¶σε που στο επόμενο κουτσούβελο, σε βλέπω να τα ζητάς πίσω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης έχω για χάρισμα και 1 ζευγάρι κριμπένσις καθώς και άλλα 3 θηλυκά κριμπένσις αναπαραγωγής μου, όποιος τα θέλει ας με ενημερώσει αν είναι για να τα φέρω κι αυτά στη συνάντηση.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σ' ευχαριστώ ¶λεξ, αλλά δυστυχώς τα ενυδρεία μου παραείναι γεμάτα και μάλλον πρέπει να μειώσω την ιχθυοφόρτιση, παρά να την αυξήσω. Οπότε αυτή τη φορά, μάλλον θα φέρω κι εγώ ψαράκια να χαρίσω. |
|
||||
|
||||
![]()
εαν εχει κανεις Maingano και θελει να δωσει 3-4 ψαρακια δεν θα ελεγα οχι
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειστε καλα παιδια θα ερθω και εγω στις 11
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όρεξη είχαμε να δούμε την αφεντομουτσουνάρα σου !!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πες τα ρε Μητσο τι το καναμε καθε τρεις και μια να ερχεται Θεσσαλονικη ασε που οποτε ερχεται θελει και καφε τρωει και πολυ ασυμφωρος
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στις 11 θα λειπω δυστυχως. Να παρει...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, επειδή οι εκλογές τελείωσαν και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη συνάντησή μας την Κυριακή, παίρνω την πρωτοβουλία να φτιάξω μια
λίστα με αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή και προσθέτω από μόνος μου κάποιους που αν δεν έρθουν, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. ![]() Προσθέστε το όνομά σας στη λίστα όσοι θα έρθετε και όσοι δεν μπορούν, ας διαγράψουν το δικό τους, ... αν τολμούν... ![]() Τσιόνογλου Σταύρος george paco chemical mac lion panos1972 nikosm1 Alex Salonica MiziGr chris129 vasilakis gkampanis theodor72 aquaman space4711 bokostas ¶ντε παιδιά να οργανωνόμαστε, δηλώστε συμμετοχή κι αφήστε τις δικαιολογίες. |
|
||||
|
||||
![]()
... θα το παλέψω κι εγώ όσο μπορώ... Έχω σκοπό να αραιώσω λιγάκι και τις βαλισνέριες οπότε θα έχω μαζί μου μερικές ριζούλες για όποιον τις χρειάζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλισνέριες χρειαζόμαστε! Αν είναι και αμερικάνες ακόμα καλύτερα!
|
|||
|
|||
![]()
Τσιόνογλου Σταύρος
george paco chemical mac lion panos1972 nikosm1 Alex Salonica MiziGr chris129 vasilakis gkampanis theodor72 aquaman space4711 bokostas neos Βαλισνέριες έχω κι εγώ Πάνο, δεν ξέρω όμως την καταγωγή τους. Πέρνα από το σπίτι να τις ρωτήσουμε...και φέρε τη java moss βρε φαταούλα. Paco ακούς, δε μου δίνει ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |