|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!! σημερα πηγα λιγο στη λιμνη και ειπα να σας βγαλω το μικρο χρυσοψαρακι που μεγαλωσε ( μετα 1 μηνα ) και αρχισε να περνει χρωμα και να τρωει μαζι με τα αλλα ψαρια ( τρωει το φαει απο τα κοι....
![]() ![]() 2-3 φωτο... ειναι καταπληκτικο πως αρχιζει και αλλαζει χρωμα και απο καφε γινετε κιτρινοπορτοκαλι.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφος ο μικρος.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο θαναση πολυ ομορφο!
![]() αντε με το καλο και αλλη γεννα με περισσοτερους απογονου! ![]() ![]() (βαλε και κανενα φυτακι γιατι θα του αρεσει πολυ και απο οτι ειδα δε πρεπει να εχεις! ![]() να σου ζησει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οραιω το χρυσοψαρακι σου φιλε μπραβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ!!!
ναι ειναι ομορφο το διαολακι... η πλακα ειναι οταν πηγαινει διπλα στο κοι και τρωει... ![]() ![]() ![]() οσο για τα φυτα που λετε παιδια με το ζορι επεισα τη μαμα μου και βγαλαμε τα ψευτικα νουφαρα και εβαλα 5-6 ριζες που ειχα απο το ενυδρειο.... παλι καλα... για φυτα ισως μεχρι του χρονου την ανοιξη την πεισω... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε τωρα που πηρες φορα.....ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υποπτευεσαι ποιοι ειναι οι γονεις τωρα που σιγα σιγα μεγαλωνει!!
Πολυ ομορφο! Να σου ζησει! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περιμενω να δω αν θα γινει κιτρινο η πορτοκαλι... ![]() ![]() ------------------------- ναι... ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 06-09-09 στις 21:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος ο μπομπιρας.....να σου ζησει.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να σου ζήσει! Οι ρίζες που έβαλες από το ενυδρείο δεν θα σου αντέξουν τον χειμώνα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδω στο νησι δεν εχουμε και τοσο βαρη χειμωνα... εκτως απο σπανιες χρονιες.... οπως πριν 2 χρονια... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι σίγουρος!
|
|
||||
|
||||
![]()
λες να εχω προβλημα με τα ψαρια??
να τα βγαλω απο τωρα???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!!!! κατσε λιγο γιατι η εσυ δεν καταλαβες καλα , η εγω δεν το ειπα σωστα... οταν ειπα οτι εβαλα ριζες και επιδη ειχα βαλει και φωτο με το ψαρακι νομιζα οτι θα καταλαβεις... οταν ειπα ριζες λεω ξυλα ( ριζες απο δεντρα καταλληλα για ενυδρεια... ) οχι φυτα.... γι αυτο παραξενευτικα που ειπες οτι θα σαπισουν... ![]() ![]() ![]() σορρυ αν σε μπερδεψα, δες την φωτο λιγο πιο πανω εκει που ειναι το ψαρακι ειναι διπλα σε μια ριζα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι!!! Είναι όντως πολύ όμορφο να τα βλέπεις να αλλάζουν χρώμα!
Να ξέρεις πάντως ότι οι βαλισνέριες αντέχουν τον Δραμινό χειμώνα και μάλιστα μέσα σε γλάστρες!!! Φυσικά το φύλλο καταστρέφετε αλλά η ρίζα ζει και βγάζει κάθε χρόνο. Όσο για το πως θα πείσεις την μαμά σου, αν βρεις ένα λουλούδι νούφαρου και το πιάσει στο χέρι της δεν χρειάζετε να πεις τίποτα! Εγώ λίγη προσπάθεια έκανα να την πείσω ότι το μέρος του παρτεριού που θα της χαλάσω θα είναι και πάλι ανθισμένο! Τώρα λέει όταν δείχνει τον κήπο της: εδώ έχω ζίνες, εκεί τριανταφυλλιά ... εδώ νούφαρα, εκεί κάλες ... ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|