|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Το παρακάτω ψαράκι μου είδα χθές ότι σε ένα σημείο λείπουν κάποια λέπια. Είναι από τσακωμό ή από κάποια ασθένεια και τι να κάνω για να διορθωθεί? Αλάτάκι 1γρ/λτ? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι αλλα ψαρια εχεις στο ενυδρειο σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η σύνθεση του ενυδρείου είναι:
2 Αγγελόψαρα μικρά, 2 Μελανοταινίες: την υποφαινόμενη και αλλη μια πιο μικρή (μάλλον θηλυκιά) 4 Ramirezi 2 Red Honey Gouramis 4 Tetras που μπήκαν πριν απο 4 μέρες λόγω διάλυσης ενός φιλικού ενυδρείου. 3 Zebra snails Να αναφέρω ότι τα λέπια που λείπουν μου είπε η κοπέλα μου ότι είναι μέρες που το χει δει. |
|
||||
|
||||
![]()
η συμπεριφορα του ψαριου γενικα πως ειναι?μηπως εχεις παρατηρησει να ξυνεται?ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?γιατι βλεπω καποια λαθακια στη συνθεση των ψαριων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η συμπεριφορά του είναι άψογη, σαν να μην έχει τιποτα. Μέσα στο ενυδρείο έχω τσεκάρει και μερα και νύχτα με κλειστά τα φώτα ότι υπάρχει ησυχία, τα μόνα που κυνηγιούνται είναι τα 2 αρσενικά ramirezi. Το ενυδρείο είναι 180λτ αρκετά φυτεμένο με πολλές κρυψώνες και φωλιές.
|
|
||||
|
||||
![]()
περιμενε μερικες μερες ακομη και δες αν υπαρχει βελτιωση.πιθανως να μην προκειται για κατι ανησυχητικο.απο αμμωνια εισαι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και για τις απαντήσεις, ναι απο αμωνία είμαι οκ. Να μη ρίξω αλάτι η κάτι άλλο?
Edit: Να συμπληρώσω ότι το αρσενικό gourami έχει βγεί πολύ τσαμπουκάς, χθες παρατήρησα ότι κάνει τρελά κυνηγητά με το θηλυκό. Πέρνει φόρα και κουτουλάει!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τσακωμός αγγελόψαρων | Lupo | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-01-08 17:20 |
Νεα ασθένεια? | geokary | Δίσκοι | 18 | 29-03-07 10:35 |
Ασθένεια ή οχι σε φυτό? | petran | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-06 12:39 |
Ασθένεια ή δάγκωμα ; | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 24-07-06 14:04 |
Ασθένεια??? | jperik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 29-02-04 18:07 |