|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτον τον καιρο κοιταω να βρω εναν πιο ευκολο τροπο να κοιταω αυτες τις δυο μετρησεις απο τα τεστ καθε εβδομαδα.
Υπαρχουν μετρητες να δειχνουν μονιμα αυτες τις δυο μετρησεις δηλαδη κατι σαν το ph controlller.
|
|||
|
|||
![]()
Ποσες χιλιαδες ευρω διαθετεις για την αγορα ενος τετοιου εργαστηριακου μηχανηματος/εξοπλισμου, για να σου πω...
Υπολογισε και την μιζα μου που θα στο βρω ![]() ![]() Αφου εισαι εμπειρος στα φυτα, υπαρχει τροπος ...να μην κανεις ποτε ξανα μετρησεις για ΝΟ3 και ΡΟ4. Η μαγικη λεξη ειναι Estimative Index ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να κανω και εγω μια ερωτηση?τι ειναι το estimative index?
και θα σου δωσω καποια ευρω για την πληροφορια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mεθοδος λιπανσης οπου δεν ειναι απαραιτητο να μετρας συνεχεια για ΝΟ3 ΡΟ4.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρουκο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
μονο για ph ξερω εγω ...παντως να ηταν σουπερ gadgetακι για ολους τους ακουαριστες! ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 20-07-09 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για πες αλεξανδρε να μαθουμε και μεις οι σχετικα ασχετοι
![]() και θα βγάλεις αρκετά ευρω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eχω σκοπο να γραψω μια πληρης αναφορα σχετικα με το συστημα λιπανσης E.I. (Estimative index) καθως και αλλα υβριδικα συστηματα λιπανσης,με ή χωρις CO2, αλλα χρειαζομαι πολυ χρονο, τον οποιο δεν διαθετω αυτη τη στιγμη. Υποσχομαι ομως οτι θα το κανω.
Μεχρι τοτε οσοι γνωριζουν καλα αγγλικα μπορουν να διαβασουν εδω και εδω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω ! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα μου εξηγησει καποιος γιατι δεν εχει βγει κατι τετοιο ακομα?
Ειναι τοσο δυσκολο?
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν αλλά είναι απαγορευτικό το κόστος τους..........πολύ απαγορευτικό.
Στο λέει ο Raven στο δεύτερο μήνυμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Για συνεχή και μόνιμη μέτρηση δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει.
Για ηλεκτρονική μέτρηση κλπ ναι .
|
||||
|
||||
![]()
τα βρηκα για ηλεκτρονικη μετρηση με φασματομετρα.
Ελα ντε που ηθελα να δω αν υπαρχουν για συνεχομενη? Αλεκο Εσυ λες οτι υπαρχουν?
|
|||
|
|||
![]()
Αν θυμαμαι σωστα, καπου το ειχε αναφερει ο Tom Barr σε μια συζητηση σε ξενο φορουμ, το θεμα ηταν η ακριβεια των τεστ και το καλιμπραρισμα τους, αλλα ηταν πολυ καιρο πριν και δεν μπορω να βρω το λινκ.
Αν οντως δεν με απατα η μνημη μου, νομιζω οτι υπαρχει μηχανημα ακριβους μετρησης αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν συνεχομενης. Επισης θυμαμαι οτι η τιμη του ηταν αστρονομικη. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
..αμα μαθεις αυτη την συσκευη ποτε σφυρα μου κλεφτικα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι οτι θα αγορασουμε ποτε μια τετοια συσκευη αλλα καλο δεν θα ητανε να ξερουμε αν υπαρχει?
Ωραιο παντως θεμα, σας ευχαριστω για της απαντησεις σας. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
το manual της συσκευης συνοδευετε απο εξωτερικο 500αρι σκληρο
![]() ![]() ![]() διαβαζεις κανα δυο χρονια και μετα το χρησιμοποιεις το μαραφετι αφοβα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανει συνεχομενη μετρηση και καθε φορα που το βαζεις χρειαζεται καλιμπραρισμα!!!!!
Εαν ειναι ετσι καλυτερα να εχουμε τα υγρα τεστ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να ρωτησω τι συμαινει συνεχομενη μετριση? ...πχ εαν ειναι 100% ακριβης τι σε πειραζει να το καλυμπραρεις συνεχεια? ..ειναι δυσκολη διαδικασια?(ιδεα δεν εχω?)
|
||||
|
||||
![]()
εαν εχεις phμετρο θα καταλαβεις.
Εχουμε ενα ηλεκτροδιο στο νερο και σου διχνει συνεχεια ποσο ειναι το ph σου. Το καλιμπραρεις μια φορα τον μηνα και εισαι κομπλε. Αυτο το μαραφετι καθε φορα που το βαζεις στο νερο και το ξαναβγαζεις απο αυτο πρεπει να το ξαναβαλεις στα υγρα του, για να δειχνει τις σωστες μετρησεις. Ασε που θελεις περιπου 2-3 λεπτα για να το καλιμπραρεις οποτε γιατι να πληρωνεις 200 κα βαλε ευρω αφου καθε φορα θελω 3 λεπτα (οσο δηλαδη θελω και στα υγρα τεστ) για να το καλιμπραρω. Το θεμα ειναι να αφησεις το ηλεκτροδιο στο νερο να σου διχνει ανα πασα στιγμη τι γινεται στο νερο σου. http://www.americanmarineusa.com/NO3monitor.html ειναι οι οδηγιες του μαραφετιου. Εκει σου λεει ακριβως την διαδικασια.
|
||||
|
||||
![]()
εσαι ωραιος ευχαριστω πολυ!
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουκαλα για co2 απο μηχανημα μπυρας | lucky13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 04-10-09 23:14 |
Αναλογία νιτρικών - φωσφορικών | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 06-03-09 14:23 |
Redfield Ratio: Αναλογία Νιτρικών/Φωσφορικών | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 02-12-08 00:59 |
μηχανημα για co2 | kalamatianos1981 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 07-05-08 21:23 |
Αύξηση νιτρικών | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 13-03-06 11:04 |