|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν ένα ψαράκι δεν είναι σίγουρα ζωοτόκο. Προτελευταία φωτογραφία. (τιγράκι δε ξερώ πως το λένε)
Αυτό που πιστεύω ότι χαλάει όλη την εικόνα του ενυδρείου σου είναι το άσπρο χρώμα της άμμου που έχεις βάλει.. (βαλέ κάτι σε ποιο γηινο χρώμα καφέ ανοιχτό- σκούρο κτλ ) Για το στήσιμο φυτών δε μπορώ να σου πολλά μια και δεν ξερώ. ![]() Προσωπικό γούστο ![]() Ίσως αν έβαζες πίσω κανένα ψηλό φυτό να έκρυβε λίγο την αφίσα. Και να άδειαζες λίγο το κέντρο του ενυδρείου σου. Προσπάθησε να κανείς λίγο ποιο φυσικό το φύτεμα του ενυδρείου τώρα μοιάζει λιγο τεχνητά στημένο. Θεωρό ότι είναι ωραίο το ενυδρεία σου αλλά μπορεί να γίνει ακόμα ποιο ωραίο.
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
εμενα η αμμος παντως μου αρεσει πολυ!!!εχω και εγω
![]() ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια προσπαθεια ,θα συμφωνησω με τον πουριτανο και θα πω οτι αμα αδειαζες λιγο το κεντρο του ενυδρειου σου θα εδειχνε πιο ομορφο,επισης θα επρεπε να απομακρυνεις και το κλοουν ,πρωτον θελει κοπαδακι και δευτερον γινετε ψιλοτερατακι
![]() ![]()
__________________
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Η άσπρη άμμο κάποια στιγμή λόγω βρωμιάς που θα πιάσει ή μακριά από σένα, καμιά άλγη. θα δείχνει χαλιά μαύρα..
![]() Καλό είναι ψαριά που έχουν μάθει να κινούνται σε σκουρόχρωμα υποστρώματα να συνεχίζουν να ζούνε σε αυτά. (φυσικά τα ψαριά προσαρμόζονται κι ολας) Ίσως είναι άμμος τύπου καραϊβικής για θαλασσινά ενυδρεία να περιέχουν και ποσότητες αλάτι κάτι που δε θα ενοχλήσει τα ζωοτόκα αλλά τα αλλά ψαριά μπορεί να τα επηρεάσει αρνητικά. Τέλος Κάποια πράματα είναι και θέμα γούστου οπότε αν σε κάποιων αρέσει κάτι οι γνώμη των άλλων πάει περίπατο.
__________________
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ,εχεις δικιο πουριτανε οσον αναφορα να αδιασω λιγο το κεντρο και οτι λερωνει η αμμος!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο Wave αλλαγη για λαμπες | ababapanos | Φωτισμός | 14 | 14-04-09 22:57 |
αλλαγη | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-03-09 23:49 |
αλλαγη σχεδιων για ενυδρειο reef | deMetrIs | Reef | 65 | 15-06-07 11:10 |
ΑΛΛΑΓΗ SET UP | bill | Malawi | 6 | 07-06-07 11:18 |
αλλαγη | GODLIGHT | Greek Aquarist's Boards | 6 | 25-10-06 13:47 |