|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια χαρα.Σημερα εκανα ξανα μετρησεις και ειδα ΝΟ3 0
Το ενυδρειο εχει ψαρια απο εχθες και το εστρωσα με αμμωνια.GH 10.Εχει καλη αναταραξη ενταξει με αυτο.Απο κατω εβαλα πλαστικο διχτυ περιφραξης γιατι το φελιζολ το ανεβαζε επανω η ανωση και βρηκα την υγεια μου.Το βιολογικο υλικο μπορω να το προσθεσω στο ηδη υπαρχον φιλτρο εχω χωρο.Τα ζωντανα φυτα μπορω να τα βαλω σε αυτο το σταδιο?Πως θα το κανω?Τις πετρες δυστυχως τις εβαλα στην πορεια,γιατι ειχα βασαλτη και μου κρατουσε το PH στο 6.8-7.1 και ετσι δεν τις εχω κολλησει,οποτε ειναι λιγο επιφοβο να προσθεσω κι αλλες!Ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελουσ παρουσιαση | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 18-06-09 14:04 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |