|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που βλέπεις είναι άλγες (Μου φαίνεται για caulerpa taxifolia αλλά θα το ψάξω για σίγουρα).Το καφεκόκκινο που λές μάλλον ήταν κυανόβακτήριο!Ο φωτισμός σου σαν watt/ltr είναι μια χαρά αλλά το φάσμα όχι (μιλάω για την λάμπα των 6,700).
ΥΓ Θα σε παρακαλούσα να κρατήσουμε ένα thread ενεργό ώστε να υπάρχει συνέχεια και να μην πρέπει να ανατρέχουμε αλλού ώστε να δούμε τις πληροφορίες για το σύστημα σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ας κρατήσουμε ενεργό αυτό το thread λοιπόν. Έκανα και edit όπως βλέπεις και παρέθεσα παραμετρους κτλ. για να μην ανατρέχουμε αλλού.
Ώστε άλγη είναι αυτά ε? Τίγκα είμαι. Για αυτο έχουν ντουμπανιάσει οι κοιλιές των χειρουργών. Προφανώς η λάμπα φεύγει...δηλαδή..... χαρίζεται. Κάνω τις ψακτικές μου για φώσφορα, άνθρακες κτλ. Λέγε εσυ όμως.....μη σε κόβω.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πάντως αν ήταν FO μια χαρά δείχνει με την πρασινάδα του.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαχαίρι στήν καρδία μου μπήγεις γιατί εχω σκάσει ουκ ολίγα για κοράλλια.
![]() Τίποτα.....φτιάχνω τις λάμπες σωστά......συνεχίζω με λίγο ψάξιμο να δω πώς λειτουργούν αντιφώσφορα, άνθρακες κτλ και θα ισιώσει το πράμα |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ δεν δικαιούμαι να μιλάω εδώ στα αλμυρα,γιατί πολύ σύντομα 4-5 μήνες το διέλυσα το αλμυρό μου....αλλα έχει πολύ καλους reefades εδώ,αν τους ακούσεις,σε λίγο καιρό θα είναι όλα τέλεια !καλή επιτυχία.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, για αυτό μπήκα εδώ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα το ξεχορτάριασμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστόοοος!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ένας ο Dr Foster και ένα ο Dr Geso!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατρέ
1. Ξεκινάς τις αλλαγές νερού όπως είπε ο enzo! 2. Βάζεις σιδηρούχο άνθρακα και αντιφώσφορο (πχ http://www.aquaristic.net/shop.php/s...isttype/vendor και http://www.aquaristic.net/shop.php/s...isttype/vendor) 3. Βγάζεις ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ότι βιολογικό υλικό έχεις , και λέω προοδευτικά γιατί πρέπει ο βράχος να αποκτήσεις την βιολογία που υπήρχε μέσα σε αυτά που θα βγάλεις. 4. Προμηθευεσαι ΑΟ ώστε το νεράκι σου να είναι όπως πρέπει για ένα reefάκι! 5. Ξεκινάς ξεχορτάριασμα , προτείνω σε όσους βράχους μπορείς διαδοχικά να εφαρμόσεις "συσκότηση" μέσα σε ένα ξεχωριστό δοχείο ώστε η άλγη να πεθάνει! Τι άλλο ... τι άλλο .... Ααααα όταν θα βγάζεις βιολογικό υλικό με μέτρο το ταϊσμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είδες το ξέχασα , έχεις καμία ιδέα πως γίνεται το παπαγαλόψαράκι σου???
Για δές εδώ http://fishbase.sinica.edu.tw/summar...esname=bicolor ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά είναι αυτά?? | Perazzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 28-01-09 01:21 |
Τι φυτά είναι αυτά; | geo_hal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-04-07 10:35 |
Τι φυτά είναι αυτά? | mag23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-04-06 13:33 |
τι φυτό είναι αυτό ? | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 09-03-06 20:49 |
Τό φυτό αυτό είναι ...???....(Bolbitis) | Makis M | Αναγνωρίσεις φυτών | 8 | 17-03-04 19:29 |