|
||||
|
||||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα για την αναπαραγωγή..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ. Νομίζω είσαι ο πρώτος με γέννα οτος. Τελικά επιβιώσανε τα μικρά σου;
|
||||
|
||||
![]()
Όταν έσκασαν μύτη στη γεννήστρα μέτρησα γύρω στα 15 διάσπαρτα και κάτω από το πλαστικό σκελετό της γεννήστρας..
Την επόμενη μέρα είδα τα Ramirezi μου να κάνουν συνεχείς επιθέσεις και τα είδα να τα τραβάνε από το δυχτάκι όταν έβλεπαν ουρίτσα να προεξέχει. Κατάφερα και έσωσα 3 τα οποία ζήσανε για περίπου ένα μήνα αν θυμάμαι καλά. Αξιοσημείωτο είναι πως μετά τον θάνατο και του τελευταίου μικρού μετα από 7-8 ημέρες και με διαφορά 1-2 ημέρες έχασα και τους γονείς από άγνωστη αιτία. Παράξενα και συνάμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ τα συγκεκριμένα ζώα.... Και πάλι μπράβο φίλε μου. ***Ελπίζω η δική μου αναφορά (όσο μπορούσε) να σε βοήθησε... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αναφορά σου βοήθησε πάρα πολύ. Εχω μελετήσει πολλές φορες τα ανάλογα threads, να είσαι καλά.
|
||||
|
||||
![]()
Από σήμερα το μεσημέρι μεγαλώνω άλλο ένα οτοκυκλάκι. Αυτή την φορά όχι σε γεννήστρα αλλά σε ένα 35άλιτρο cayman 50 που έστησα εδώ και 1 εβδομάδα για να μεταφέρω τους γονείς. Μόλις είδα το μικρό, το "ρούφηξα", το έβαλα σε ένα ποτηράκι, και στα γρήγορα άδειασα το μισό νερό απο το 35άρι και το αντικατέστησα με νερό από το ενυδρείο των γονιών. Πήρα και μπόλι από το φίλτρο και έβαλα και τον μικρό. Ψάχνω να και βρω και τα αδελφάκια του πριν φαγωθούν....
Ήθελα να το αφήσω να ωριμάσει το 35άλιτρο το λιγώτερο μήνα και μετά να μεταφέρω τους γονείς αλλά έτσι όπως έγινε, η μετακόμιση θα γίνει σύντομα.
|
||||
|
||||
![]()
πως ακριβως τα ρουφας
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ο μικρούλη έχει και παρέα ένα αδελφάκι του ![]()
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 12-05-09 στις 08:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και ~6 ημέρες που έβαλα τα μικρά στο δικό τους ενυδρείο, δεν τα ξαναείδα και θεωρούσα ότι είχαν πεθάνει, αλλά εχθές έσκασαν μύτη και τα δύο στο μπροστά τζάμι.
|
||||
|
||||
![]()
Το 35άρι Cayman 50 στο οποίο μεταφέρθηκαν τα οτοκυκλάκια, αν και δεν νομίζω να έχουν επιβιώσει, αφού έχω να τα δώ πολλές μέρες...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιλας για την τελευταια γεννα, ετσι;
Ελπιζω ο τυπος που ποζαρει στις φωτογραφιες να ζει ακομα .
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο άλλος τυπάκος τρώει το κολοκυθάκι του, το αγγουράκι του και είναι μία χαρά.
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα update;
Τι εγινε; Συνεχιζουν να γεννανε;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν κατα 98 τησ εκατο ειναι οτο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αχ μακαρι να ζησω παρομοιες καταστασεις με τα γκαπι που θα παρω! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ζήσεις, θα ζήσεις ....
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καταρχην συγχαρητηρια!!! Αυτο που λες με το σωληνακι δοκιμασες να το προσαρμοσεις σε μια χοντρη συριγγα και να τα ρουφηξεις με αυτη? Οπως ρουφας την αρτεμια με σωληνακι απο αεραντλια. Πιστευω ειναι ποιο ευκολο εχεις μεγαλητερη ελευθερια κινησεων και δεν θα κινδυνευεις να καταπιεις κανενα μωρακι. Και παλι μπραβο σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα εμφανίστηκαν 2 νεογέννητα οτοκυκλάκια.....
![]() Το ενυδρείο έχει διαλυθεί και ξαναστηθεί, είναι γεμάτο με νεράκι από την βρύση χωρίς καν τύρφη και το κατοικούν 6 νεον, 5 οτόκυκλοι και αρκετά σαλλιγκάρια redramshorn.... ------------------------- Μέχρι τώρα έχω δει 4 .... Αναρωτιέμαι αν πρέπει να τα αφήσω στην τύχη τους ή να τα "ρουφήξω" και να τα βάλω σε γεννήστρα ώστε να τα ελέγχω ....
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 17-10-09 στις 22:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια! Βάλε καμιά φώτο από το ενυδρείο όπως είναι σήμερα και από τα μωρά σου (όταν θα μπορείς να τα φωτογραφήσεις γιατί φαντάζομαι ότι είναι ακόμα ψείρες)
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Λεωνίδα, αυτές είναι χαρές, τελικά τι θα κάνεις, θα τα αφήσεις μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα σε καμμιά περίπτωση να ξαναγεννήσουν, και μάλιστα σε νεράκι βρύσης, αλλά ο έρωτας τελικά νικάει όλα τα εμπόδια
![]() Και αφού την προηγούμενη φορά το μόνο που γλύτωσε ήταν αυτό που είχα στην γεννήστρα, έστησα έναν παιδότοπο (με το τούλι) σε σημείο με έντονη ροή νερού, έβαλα μέσα μπόλικη μος (και λίγη μος με άλγη που είχα), μάζεψα όσα μικρά είδα (πάνω από ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πέρασε ένας μήνας και έχουν επιβιώσει 4 μικρά με μέγεθος από 7 έως 10 χιλ.
Μετρήσεις: ph: 7,5 gh: 16 ![]() kh: 14 ![]() KNO3: 0 Αμμωνία: 0
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να σου ζησουν!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια Λεωνιδα. Πετυχες αναπαραγωγη σε ενα δυσκολο ειδος. Να σου ζησουν τα ψαρακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Λεωνίδα, να σου ζήσουν οι σπόροι !
ΥΓ. Πες μου και πέντε αριθμούς από το 1 ως το 45, λέω να παίξω τζόκερ την Κυριακή... ![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Ramirezi | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 01-12-08 19:15 |
Γέννα convict | sackett | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 27-02-08 22:50 |
γέννα | STAYROS18 | Malawi | 3 | 24-09-07 21:04 |
Η πρώτη γέννα | leonm | Δίσκοι | 20 | 05-06-06 07:35 |
γέννα ancistrus !! | dim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 29-03-06 21:32 |