|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Πανο
αυτα τα μικρα ψαρακια που νομιζω πανε με κοπαδια neon νομιζω λεγονται ή καπως ετσι κανουν για το ενυδρειο μου? τα ειδα και μου αρεσαν πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κοπαδοψαρα και αρκετα κινητικα....
σαν βιοφορτιο το σηκωνει το ενυδρειο σου ενα μικρο κοπαδι..αλλα ειναι η συμπεριφορα τους που δε μας επιτρεπει να τα εχουμε σε τοσα λιγα λιτρα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
η λιγοτερα σορρυ που σε πριζω στις ερωτησεις και ολας αλλα καταλαβενεις... προσπαθω να ξαναστησω το ενυδρειο μου απο την αρχη |
|
||||
|
||||
![]()
αρα κανενα....σκεψου καποιο αλλo ειδος...
|
||||
|
||||
![]()
στην θεση σου θα εβαζα ή μια ομαδα γκαπυ ή μερικα κιλι
|
|
|||
|
|||
![]()
1 θα σου ελεγα να βαλεις 1 κοπαδι 5-6 αρλεκινους ή 3-4 coridoras
2 αν δν ακουσεις το πανο και βαλεις νεον με αγγελοψαρο.... ![]() 3 βγαζεις τα αγγελοψαρα. 4 αν θες κρατας τα χρυσο ψαρα και πας στο κρυο νερο 5 δινεις το panagasius 6 αν θες βαλε κανενα νανο γκουραμι(μαλακο νερο) αλλα λεω βαλε guppies ή mollies ή platies που ειναι ζοωτοκα και ανθεκτικα αν βαλεις ζοωτοκα να βαλεισ 1 αρσενικο και 3 θηλυκα. |
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις: 50x25x30cm
Όγκος: γυρω στα 50lt Κατηγορία: Γλυκό νερό, θερμοστατούμενο Φυτά: 3χ φυτεμενα Ψάρια / ¶λλα είδη: 2xρυσοχαψαρα, 2χ αγγελοψαρα & 1pangasius Διακοσμητικά υλικά: 1x πυθαρη & 1 ψευτικος βραχος Φόντο:- Φωτισμός: 1χ15wat sera tropic sun Διάρκεια φωτισμού: 10 Φιλτράρισμα: εσωτερικο Θερμοστάτης: 25W Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: - Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3):- Νιτρώδη (ΝΟ2):- Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: (40-45% μια φορά την εβδομαδα οταν χρεαιζετε και πιο νωρις) Θερμοκρασία:27 βαθμούς Κελσίου Φωτογραφία: Είναι παραπάνω θα αγορασω και τεστ να δω σε τι κατασταση βρισκεται το νερο |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου το ενυδρείο σου με τις διαστάσεις που δίνεις δεν είναι 50 λίτρα αλλά 37. Αυτό σε περιορίζει ακόμε περισσότερο στο τι ψάρια μπορείς να βάλεις μέσα
Ξεκίνα το διάβασμα...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 92 | 09-01-09 20:21 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |
Κατασκευη Ενυδρειου Απο Ασχετη(!) | notos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 17-04-06 23:12 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |