|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτααα εινια ενυδρεια!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αλέξανδρε , πραγματικό στολίδι !
Η φωτογραφία της υπογραφής σου σε ποιά φάση είναι τραβηγμένη ; σε αυτό περίπου το ύψος θα στήσεις το aquascape ; |
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο σε ευχαριστω ! Στην υπογραφη μου το ενυδρειο ηταν ακλαδευτο για 3 εβδομαδες. Θελω την αριστερη μερια να την κρατησω χαμηλοτερα λιγο.
Σημερα εκατσα κι εκανα μια προχειρη φωτογραφιση, ετσι ωστε να μελετησω απο τις εικονες τις αδυναμιες του aquascape και να το διορθωσω οσο γινεται. Δεν με ενδιαφερει ενα τελειο κουρεμα σε αψογα σχηματα, μιας και δεν το θεωρω τοσο φυσικο. Θα ηθελα τα φυτα να φαινονται οσο πιο φυσικα γινεται. Οι φωτο δεν ειναι και ο,τι καλυτερο, αλλα ειστε ολοι ελευθεροι να σχολιασετε και να εντοπισετε λαθη και αδυναμιες που ισως εγω δεν αντιλαμβανομαι. Καθε συμβουλη δεκτη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν ξερω τιποτα όσον αφορα τα ενυδρεια-aquascape κτλ, μιας και ασχολούμαι μονάχα 5 μηνες με το χομπυ αυτό, θα πάρω το θαρρος να προτείνω κάτι.
Αν θελεις να "ελαφρυνεις" την αριστερη μεριά νομίζω πως ισως βοηθουσε το να αφαιρούσες ενα μέρος από το φυτό (java moss?) που καλύπτει ολοκληρωτικά το ξύλο, αλλα και ίσως να κουρευτει-ψαλιδιστεί κατα μέρη όλος αυτος ο σκουρο-πράσινος όγκος που συνεχίζει μεχρι μπροστά κάτω. Ίσως αν φαινοταν λίγο από το ζεστο καφε του ξυλου να έσπαγε λίγο το σκληρο-σκουρο πράσινο που φαινεται όταν κοιτας την φωτογραφια με το ενυδρειο ευθεια στη πρόσωπη. Αναφέρομαι στο πως φαίνεται στη φωτογραφια όταν το κοιτας ευθεία. Ίσως αν το δεις από κοντα ή από άλλη οπτική γωνία να δείχνει διαφορετικά. Αυτό είχα να πω εγω και συγγνωμη για το θάρρος που πήρα. Το ενυδρειο σου ούτως ή άλλως είναι από τα ομορφότερα που εχω δει. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχια. |
|
|||
|
|||
![]()
Οντως φαινεται πολυ σκουρο στις φωτο, αλλα απο κοντα δεν εχει καμια σχεση.
Αν φωτογραφηθει με καλυτερο φωτισμο θα φανει το χρωμα στις moss και δεν θα φαινονται απλα σαν σκουροι ογκοι. Σ ευχαριστω παντως για την παρατηρηση σου, ηταν πολυ ευστοχη. |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ οποτε ειναι ενημερωσε να σου φερω και τα σημπραγκαλα. =)
Υ.Γ τωρα που το ξαναβλεπω απο τις φωτογραφιες το Crinum calamistratum τοχεις τοποθετισει στην καλητερη θεση που το εχω δει σε ενυδρειο, δενει απιστευτα με τις ριζες! ΑΑ επισης παιζει να παρω και το εξωτερικο flash ενος φιλου μου και θα γινει πολυ σωστη δουλεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικός μίνι παράδεισος Αλέξη. Τα συγχαρητήριά μου.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις μπήκα μετά απο 7 ημέρες και το είδα ξαφνικά και
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταυρο, εχω ακομα ενα μηνα καιρο να το φερω στα ισια του. Παντως με αυτες τις φωτο δεν θα κανει τιποτα. Οι σκοτεινες περιοχες που δημιουργουνται θα μετρησουν σαν μειον απο τους κριτες.Ειναι δυσκολο να φωτογραφηθει αυτο το aquascape χωρις να υπαρχουν σκοτεινες περιοχες.
![]() Παράθεση:
![]() Οσο για το crinum πραγματικα μεγαλωσε παρα πολυ (Καθε φυλλο του ειναι 120εκ.) και συνεχιζει να μεγαλωνει...εχω αμφιλεγομενη εντυπωση για το αν δενει ή ηθελε πιο πισω. Παράθεση:
|
![]() |
Tags |
300l, aquascape, ξυλα, moss, φυτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM" | JONNY | Bettas | 12 | 07-01-07 23:47 |
Shinnersia rivularis "Mexican Oak Leaf" => Μεζε | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-02-05 17:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |