|
|
|||
|
|||
![]()
καμια φορα αυτη η αλγη ειναι απο τον κιτρινο κυριο που βρησκετε πανω απο τα κεφαλια μας.μηπως το ενυδρειο το εβλεπε ο ηλιος?και ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερο post το ενυδρείο είναι 400 λίτρα και είναι σε εξωτερικό χώρο στεγασμένο μεν αλλά έξω και το βλέπει το φως της ημέρας όλη μέρα όχι ότι το χτυπάει ο ήλιος βέβαια... Βρίσκεται εκεί γιατί δεν χωράει μέσα στο σπίτι και γιατί φιλοξενεί προσωρινά τα χρυσόψαρα μέχρι να ανακατασκευαστεί η λίμνη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Υπόψην ότι κάθε ΚΟΙ χρειάζεται περίπου 400 λίτρα νερό, έτσι για να ξεκινήσεις σωστά δηλαδή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26739 χαίρομε φίλε μου που αξιοποίησες σωστά κάποιες συμβουλές που πήρες και τελικά είχες σωστά αποτελέσματα ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.
Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους. |
|
|||
|
|||
![]()
Για να δείτε τα ψαράκια μου τράβηξα αυτό το βιντεάκι.
Εάν είχα και κάποιον να κρατάει μια σκούρα κουρτίνα από πίσω για να μην φαίνονται οι αντανακλάσεις του χώρου όπως έχω αναφέρει το ενυδρείο είναι σε εξωτερικο χώρο, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο αλλά σαν πρωτη προσπάθεια είμαι ικανοποιημένος. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα τα ψαρακια σου
![]() ένα ψαρί που φαίνεται στα 2:52 έχει χαλασμένο το ένα μάτι η έτσι το είδα Εγώ? όντος οι πρασινάδες έφυγαν κάτι κομμάτια που έμειναν στα τζαμιά θα φύγουν μονό όταν αδειάσεις το ενυδρείο και κάνει ένα καλό καθάρισμα όπως είπαμε πολλά τα ψαριά αλλά έχει χάρη που θα τα βάλεις σε λίμνη. Αλλιως θα σε κραζαμε ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |