|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ε λοιπόν δεν άντεξα με την νεράιδα-Comet σου και.........πήρα και εγώ.
![]() Το σπιτάκι είναι 96 λιτρα καρφουρίσιο και υπό κατασκευή, για αυτό και είναι άδειο. Οπότε θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα. ![]() Ο δε γουρλομάτης κογκολέζος είναι της γειτόνισας και τον φιλοξενώ για 2 εβδομάδες, ε κάνει και παρέα στον Λάζαρο. ![]() Εγώ ¶γγελο τον φώναζα, αλλά ο άτιμος ![]() Με λαχτάρισε 3-4 φορές μέχρι που είδα την ανάσταση χε,χε. ΥΓ Είμαι ερωτευμένος με τον Larry.....περαστικά μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι όντος πανέμορφα ψαριά.
Τα είχα παρεξηγημένα και τα σνομπάριζα μέχρι που είδα μερικές όμορφες παρουσίασης με χρυσόψαρα και το έψαξα και λίγο παραπάνω και τελικά σε μαγεύουν Καλη αρχη στο κρυο νερο ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() -Οσο θα παιρναει ο καιρος τοσο και θα τα ερωτευεσαι με την συμπεριφορα τους.. ![]() Αντε τωρα εχεις δουλεια,...τακτοποιησε λιγο το ενυδρειο, εισαι και mod, να μη μας βλεπουν ετσι ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε βρε, και με λίμνη σύντομα!
![]() ...Εκεί να δεις χαρές και εκπλήξεις.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιος ο ψαρις σας κυριε μοδερατορα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που να μπει η λίμη στο μπαλκόνι του 5ου....στο ισόγειο θα φτάσει με τους σεισμούς που κάνει εδώ.
Όσο για την παρουσίαση, θα γίνει όταν το ετοιμάσω. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιος ψαρης μπραβο.ξερεις ε?δε χρεειαζεται φυτα ανθισουν δεν ανθισουν τα τρωνε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ooops θα τους κάνω μύνηση, θα το διορθώσω.
Thanks Billy ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου πολυ χαρηκα!!! Να σου ζησει ο νεος! Πανεμορφα και τα δυο!!!
Καλα στησιματα και ελπιζω να γνωριστουμε και απο κοντα σε καποια φαση! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχη Χαλβά !!!
Αντε και σιγα σιγα με τις αυξησεις που κανει η ΔΕΗ προβλεπω να σε ακολουθω με 1000+lit. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν χαλβαδουκο!!!
![]() ![]() ![]() Ομορφιες .... και οσο παει μεγαλωνει η παρεα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να μαζευομαστε πολλοι με "νεραίδες"
![]() Θα τα αγαπησεις παρα πολυ και θα ειναι η καλητερη παρεα σου. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο φιλικα ειναι... ![]() Για φυτα δοκιμασε καμοια ανουμπια ![]() Υ.γ. Αρκει να μην ειναι το ενυδρειο στο δωματιο σου γιατι δεν θα κοιμασε(σκαλιζουνε το χαλικι χτυπανε το τζαμι πλατσουριζουνε στην επιφανεια του νερου... αντε και καλη υπομονη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι οτι ο clarck θα μας παρασύρει όλους...
Και εγώ έχω προσθέσει στην wish-list μου ένα ενυδρείο με χρυσόψαρα.. ![]() Αφού βέβαια αποκτήσω ένα iwagumi, ενα ryuboku, ένα φυτεμένο με δίσκους, ένα moss tank με γαρίδες και ένα nano reef... ![]() Μπράβο halvas να τα χαίρεσαι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο Larry να τον χαίρεσαι, την neighbor too
![]() Το Larry βγαίνει από το Λάζαρος ή από τον Τζέκη Χανς τον καβαλάρη; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο halva! Καλύτερα θα ήταν να αφήσεις το ενυδρείο έτσι!!!
Βιοτοπικό γυάλας!!! Ξέρεις εσύ από βιότοπους!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφος ο Larry αλλα το σπιτι του εργενη μου φαινεται δεν του ταιριαζει με ενα καναπε τον εχεις μονο. να τον χαιρεσαι και να τον φροντιζεις πραγματι ειναι ομορφα ψαρια
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και από εμένα Χαλβά!!!!
Παράθεση:
Έλεγα να μην το θίξω το θέμα... αλλά με αφορμή τον yiatse, επιβεβαιώνω ότι είσαι ειδικός στα βιοτοπικά ενυδρεία ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το προσέχω εγώ το ψαράκι μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν!!! αντε να στησεις γρηγορα το ενυδρειο και να τους βαλεις πολλα φυτα να κρυβονται....να μη βλεπουν και πολυ τηλεοραση γιατι θα τα "χαλασει" κι αυτα γρηγορα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι μεγαλυτερες Ροκ επιτυχιες παιζουν στο σπιτι του Χαλβα!!!
I'm too sexy for my Goldfish...!!! Τρελιαρη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Έναααααα μικρό update.
O Larry μεγάλωσε (σαν καρχαριάκι έγινε με αυτά τα πτερύγια, για να μην πω διαστημόπλοιο) Και ναι, πριν 1 εβδομάδα σιγουρεύτηκα ότι είναι άντρουλας 100%, καθώς έβγαλε τα εξογκωματάκια στα βράγχια του ![]() Το ενυδρείο είναι ακόμα κωλοχανείο ένεκα βαρεμάαααρας, που θα πάει θα το βάλω μία μέρα το χαλικάκι που κάθετε σε 2 σακούλες. Του πήρα και παρεούλα ένα μικρό που του μοιάζει πολύ. ΥΓ Μιας και σίγουρα κάποιοι θα αναρωτηθούν για κάτι άσπρα σημάδια στην ουρά του, τα είχε από την αρχή που μου τον έφεραν. Επίσης μην πείτε κουβέντα για την μπάκα που έχει (είναι ευαισθητούλης), βλέπετε έχει αδυναμία στα Friskies και εγώ σε αυτόν ![]() Μικρέ μου νεραϊδούλη σε αγαπώ πολύ-πολύ-πολύ !!! Νάζι στην πρώτη φώτο ε ? ![]() ![]() Το Ufo που λέγαμε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι τρελα!!!...
καμοια φοτο απο το κωλοχανείο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατσε βρε κοπρε και φτιαξε το σπιτι των παιδιων.
![]() Κουκλος ο Larry ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
νεραιδουλης???
καποιος ηθελε μικρος να παιξει με κουκλες και δεν τον αφηναν... ![]() ![]() ![]() ![]() κουκλος ο Λαζαρος!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκος ο Λαρρυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αρρώστεια είναι αυτή? | Noni | Δίσκοι | 20 | 17-12-08 18:51 |
Ξαφνική Αρρώστεια Γκαπίνας... | kostasthess_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 25-10-07 15:11 |
Αρρώστεια ή να μην ανησυχώ? | marilou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-06-06 11:57 |
αρρώστεια αλλα τι? | dim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 30-09-04 18:08 |
Αρρώστεια? (σε ξιφοφορους και molly) | vagos1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-01-03 19:40 |