|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σε ολους.διαβασα οτι οι amano αναπαραγωνται σε υφαλμηρο εως και αλμυρο νερο.Πες οτι εχω ενα ενυδρειο γλυκου νερου με amano και θελω να μου κανουν αμανακια.Δεν νομιζω οτι θα ηταν λογικο να μετατρεψω το ενυδρειο απο γλυκου νερου σε αλμυρου?Με ποιους τροπους θα μπορουσα να τις αναπαραγαγω?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα ενυδρείο με συνθήκες υφάλμηρου!!!
|
||||
|
||||
![]()
θα χρειαστει αν ειναι να παρω καινουριο μεγαλο ενυδρειο η και με ενα 8αρι κανω δουλεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω ακριβώς τις συνθήκες, περίμενε λίγο τον ¶λεξ και θα σου πει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν βιαζομαι
|
|
||||
|
||||
![]()
εδω Αλεξ διαμεσου Πανου
![]() διαβασε εδω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28740 η μητερα αμανο απομονωνεται σε ενα μικρο ενυδρειο με γλυκο νερο εφοσον φερει αυγα. μετα τη γεννα απομακρυνεται η μητερα μιας και μπορει να βλαψει το γονο και προσθετουμε σιγα σιγα αλατι εως να φτασουμε σε ενα ποσοστο αλατοτητας απο 1010-1022. οι ναυπλιοι περνανε πολλα σταδια μεταμορφωσεων εως οτου παρουν την τελικη μορφη των ενηλικων γαριδων. μια διαδικασια η οποια ειναι και μακροχρονη και επιπονη...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με C.R.S.: Προβλήματα / συνθήκες | el.stel | Γαρίδες του γένους Caridina | 61 | 17-03-13 02:12 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |