|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Προς λύπη μου σήμερα στην καθιερωμένη αλλαγή - κλάδεμα η λαβίδα μας άφησε καιρούς
![]() ![]() Κάντε κάτι χριστιανοί ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα λαβιδες στη θεσσαλονικη εχει το κλιμακιο βορειου ελλαδος...
λυπαμαι που "σε αφησε" (οσο να πεις δεν ειναι εργαλεια για "βαριες" δουλειες-σκεψου την πραγματικη χρηση τους ![]() ![]() αν δε βρεις στο κλιμακιο β.ε. μου λες και σου φερνω...
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο θέλω και εγώ , που θα βρω το κλιμάκιο ??
|
||||
|
||||
![]()
εσυ θα αποφασισεις σε ποιο κλιμακιο ανηκεις....χα χαχαχ
αν σε βολευει παρε απο θεσσαλονικη..αν οχι παρε απο μενα....οτι προτιμας...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για λαβιδες επικοινωνειτε με μενα, δειτε ποσο εχει με 10 ευρουλακια , για το φουκαριαρη το Συλλογα, δικια σας!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
170 ευρω αναφερεται η τιμη της στα τιμολογια του νοσοκομειου....οι περισσοτεροι με τους οποιους μιλησα τους "ελυσαν τα χερια" ειδικα για ψηλα ενυδρεια (του τυπου ριο 400) αναντικαταστατες..!!
..για τους θαλλασινους δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να ταιζουν τις ανεμωνες τους... ![]() λαβιδες βρισκονται στο συλλογα στην αθηνα και στα κλιμακια βορειου ελλαδας...(θεσσαλονικη υπευθυνος mikenuke και αλεξανδρουπολη panos-alex/polis)
|
||||
|
||||
![]()
μπορεί να μου το στείλει κάποιος με αντικαταβολή αν δεν είναι εύκολο να περάσω από το σύλλογο;
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με τετοιες τιμες δεν ειναι να απορρει κανεις για το κοστος μιας τετοιας επεμβασης...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείτε να φέρετε στην κοπή της πίτας μερικές λαβίδες για μας τους νέους;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα φέρουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ψαλιδι υπαρχει????
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαλιδια ειναι δυσευρετα..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ψαλίδι και εγώ θέλω, έχω πάρει μόνο λαβίδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα νεα!!! εχω βρει μερικα ψαλιδια....
![]() οποιος ενδιαφερεται... για αθηνα μην ανησυχειτε για μεταφορικα...αν το δηλωσετε μεχρι το σαββατο...η προεδρος θα σας τα φερει στην πρωτευουσα! ![]() υπερ συλλογου παντα!
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα και εγώ ένα σετ λαβίδα ψαλίδι παρακαλώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφέρομαι και εγώ για μια λαβίδα, μπορώ να περάσω απο τον σύλλογο κάποια μέρα... υπάρχει απόθεμα?
ευχαριστώ..
|
||||
|
||||
![]()
ναι υπαρχει στο συλλογο ..μπορεις να βρεις λαβιδες...
yannisK που μενεις?? η ανθουσα που ειναι??
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ενδιαφερομαι για μια λαβιδα εαν υπαρχει!
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
λαβιδες εχει ο συλλογος....οσοι θελουν ας γραψουν εδω για ψαλιδια γιατι αυτα ειναι που δεν ειναι παντα διαθεσιμα...
αποθεμα σε λαβιδες υπαρχει....
|
||||
|
||||
![]()
Ένα ψαλιδάκι θα το ήθελα... Είναι σαν τις υπέροχες λαβίδες;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tην Κυριακή στην συνάντηση είχαμε λαβίδες...
|
||||
|
||||
![]()
φωτο στην 1η σελιδα..ποστ 25...αυτη ειναι η λαβιδα..το ψαλιδι εχει αντι για του μικρους βραχιονες ενα λεπτο ψαλιδι για κλαδεμα....περιστρεφεται 360 μοιρες...
![]() 45 ποντους ειναι τα εργαλεια απο ακρη σε ακρη...
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερομαι κ εγω φιλε μου για μια λαβιδα, πως θα γινει να τη προμηθευτουμε? Αν ειναι απτα γραφεια τι ωρες κ μερες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ειναι μια μικρη αλλα ευκολη διαδικασια.ακομα ο χωρος δεν ειναι ετοιμος και το ωραριο ακαταστατο |
|
||||
|
||||
![]()
υπενθυμιζω για να μη γινονται παρεξηγησεις....αλλο η λαβιδα αλλο το ψαλιδι ..η λαβιδα πιανει -σηκωνει-μετακινει το ψαλιδι κοβει...και τα 2 ειναι σετ αλλα δεν κανουν την ιδια δουλεια...να διευκρινιζετε τι θελετε...
|
|||
|
|||
![]()
Sorry είχα την εντύπωση ότι η λαβίδα κόβει-κλαδεύει.Απ'ότι είδα στη φώτο κάνει ίδια δουλείά σαν τις eheim, μόνο που είναι πιό κοντή.Μακάρι να υπήρχε εργαλείο που να μπορεί να κόβει-κλαδεύει χαμηλά(στα 80-90 cm) για να σταματήσουμε να βουτάμε στο ενυδρείο και να τρομάζουμε τα ψάρια.Ευχαριστώ πάντος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μαλιστα ο συνδυασμος λαβιδα και ψαλιδι ειναι πολυ βολικος...κρατας με τη λαβιδα και σταθεροποιεις..κοβεις με το ψαλιδακι....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλάδεμα | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-09 21:06 |
Ψαλίδι κλαδέματος | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-06-06 13:17 |
Κλάδεμα. | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 05-09-05 12:21 |
Άλλη μία ερώτηση για κλάδεμα... | Maverick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-07-05 15:49 |
Κλάδεμα Anubias | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:20 |