|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ λαμπερο και ομορφο!
Θα σε ενδιεφερε να παρεις μερος σε διεθνεις διαγωνισμους Aquascape; Νομιζω οτι μπορει να σταθει ανετα και θα ηταν ωραιο να δειχναμε στον υπολοιπο κοσμο οτι οι ελληνες aquascapers συνεχιζουν να ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο
![]() Κατάφερες να δώσεις βάθος στη σύνθεση με πολύ ωραίο τρόπο και οι πέτρες "έκατσαν" με φυσκότητα. Κατάφερες επίσης να κρύψεις τον εξοπλισμό μ' ένα πολύ ισορροπημένο aquascape . Υπ' όψιν ότι στους διαγωνισμούς ο εξοπλισμός συνήθως αφαιρείται για την φωτογράφηση δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα στον διαγωνιζόμενο που δεν τον απασχολεί το κρύψιμο και επιπλέον βαθμό δυσκολίας σ' αυτόν που τον κρύβει περίτεχνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Διαγωνισμοί Aquascaping, ε; Ωραία θα ήταν… Πάντως έχω κατά καιρούς στο μυαλό μου διάφορα στησίματα που πάντα κολλάνε στο ότι δυσκολεύομαι να βρω ξύλα με το κατάλληλο μέγεθος και σχήμα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μην το ψαχνεις πολυ...εισαι ετοιμος. Βγαλε ο,τι εξοπλισμο φαινεται, κανε μερικες μικροδιορθωσεις και κλαδεματακια και τραβα το πολλες φωτογραφιες για να διαλεξεις 4-5,τις καλυτερες.
Και στειλε το ! οι προθεσμιες ληγουν σε ενα μηνα νομιζω οποτε προλαβαινεις ανετα! Σκοπος δεν ειναι η νικη αλλα η εμπειρια και η χαρα της συμμετοχης, καθως και η προβολη της χωρας μας.Και ποτε δεν ξερεις.. ![]() Κατι εχει παρει το αυτι μου οτι θα ειναι κι αλλα μελη του GAB στους διαγωνισμους φετος. ![]() Αυτη την εποχη προλαβαινεις αυτον εδω:http://www.aquaticscapers.com/ κι εδω:http://www.aac.acuavida.com/ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ειναι τελειο !!! βαλε και αλλες να το χαζεψουμε (και μερικες πιο κοντινες απο διαφορα σημεια ) εισαι πολυ μερακλης φιλε μου !!!!
|
||||
|
||||
![]()
Είναι και πάλι πανέμορφο!!!! Μπράβο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο τα φυτα σου πολλα μπραβο για την προσπαθεια
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο φτιαγμενο με μερακι!!! μπραβο σου!
![]() θα τολμησω να πω οτι προτιμω το ακουασκειπ στο ποστ 53 καθως δειχνει πιο φυσικο....το εφφε του δεντρου ειναι πρωτοτυπο αλλα γενικα τα ενυδρεια αυτα (που παριστανουν landscapes) αν και ειναι ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ χανουν κατι απο τη φυσικοτητα τους... αυτο βεβαια ειναι το καθαρα προσωπικο μου γουστο.....φυσικα το ενυδρειο ειναι αποτελεσμα πολλης δουλειας και φαντασιας και σου αξιζουν συγχαρητηρια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φοβερο!
κανε ενα απ ντειτ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι είδαν τα μάτια μου πάλι....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To Μεσογειακό του mastronik! | mastronik | Μεσογειακό | 19 | 15-05-08 14:53 |