|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία Υφάλμυρου νερού Παρουσιάσεις ενυδρείων υφάλμυρου νερού, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά είναι ένα πολύ όμορφο ενυδρειάκι. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από εσένα
![]() Ωστόσο κατά την άποψη μου είναι πάρα πολύ μικρό για επτά ψαράκια. Βέβαια δεν ξέρω και πολλά για τα bumble bee goby αλλά όσο μικρά και να είναι όσο και κακοί κολυμβητές να είναι, νομίζω πως και μόνα τους να ήταν θα ήθελαν περισσότερο χώρο. Έσυ όμως ξέρω πόσο ενημερωμένος είσαι και πόσο αγαπάς τα ψαράκια σου θα ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες τους!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καποιος απο υφαλμυρο??? | mixalis24 | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 31-01-09 15:25 |
Υφαλμυρο | Avaya | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 10 | 22-05-08 12:39 |
Υφαλμυρο | jimfytakis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 0 | 08-04-07 13:05 |
Υφαλμυρο setup | Pritanis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 5 | 21-08-05 01:21 |