|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς πάνω στην κατηγορία αυτή υπάρχει ανάλογο υπόμνημα για το στρώσιμο.
Εκεί γράφει : Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω προσωπικα πιστευω με την ταπεινη μου γνωμη πως ειναι καπως ακριβα δεν ξερω και οι μεγαλυτεροι στο χομπι τι θα πουνε....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Αα ξέχασα να πω ότι στην τιμή περιλαμβάνεται και το έπιπλο!! Sorry... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stdev : 17-03-09 στις 22:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου!
Κι εγώ από Ηράκλειο είμαι, αν θες στείλε μου ΠΜ. Έχω ψάξει τις τιμές και μάλλον μου φαίνεται κι εμένα λίγο ακριβό, εγώ έχω της aquatlantis τα οποία βρίσκω αξιοπρεπέστατα για τα λεφτά τους... Και μπορείς να τα βρεις σε αρκετά μαγαζιά στο Ηράκλειο. Οι πιο έμπειροι μπορεί να με διορθώσουν εδώ, μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από άλλες μάρκες... Αν χρειαστείς οτιδήποτε (συμπεριλαμβάνεται και μπόλι) μη διστάσεις να μου το ζητήσεις... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου για τροπικά ψάρια | gan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-02-08 22:08 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
στρώσιμο με ψάρια | liana | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 06-06-07 09:12 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |