|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα τώρα είδα το μήνυμα σου
1. ταΐζω με τροφή 2.μπόλι πριν από 3 μέρες ( κάναμε τα εξής ...στύψαμε σφουγγάρι και επίσης μου έφερε δικά του υλικά και βάλαμε στο δικό μου eheim 2224 pro ... δηλαδή φαντάσου 15 μακαρονάκια και καμια 20 μπαλίτσες καθότι k "ψαρακας" ακόμα δεν έχω μάθει τις ορολογίες ) 3.μετρήσεις είναι σχεδόν ίδιες εκτος από nh4/nh3 που στο ήδη υπάρχον 25ltr είναι = 0 και έχω κάνει 2 αλλαγές νερού μέχρι στιγμής 30% βεβαια όπως είπα k παραπάνω εκτος nh3/nh4 που είναι σε υγρά test οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι με sticks tropical 5in1 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωμένο φίλτρο και στρώσιμο καινούργιου ενυδρείου | lucky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-02-09 16:50 |
Καινούργιος στην παρέα. Λίγη ΒΟΗΘΕΙΑ! | fanopsaro | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 13-02-09 20:58 |
Καινούργιος | nikzanta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 13-07-07 15:23 |
Έρευνα Αγοράς για αγορά καινούργιου ενυδρείου | Kostis T. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-04 15:50 |