|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία Υφάλμυρου νερού Παρουσιάσεις ενυδρείων υφάλμυρου νερού, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα γιατρε μου το εστησα με το ενα χερι μιας και το αλλο ειναι στον γυψο.
Γι αυτο και παιδευτηκα, αλλα την αλλη εβδομαδα βγαζω τον γυψο και θα μπορω να βαζω και τα 2 χερακια μεσα ![]() Εχω και μια ερωτηση.. ειδα μεσα στο υφαλμυρο οταν εβγαζα τα φυτα και μερικες γαριδες θαλασσινες.Το ελος επικοινωνει με την θαλασσα. Η αλατοτητα ηταν 1005. Και μου μπηκε η ιδεα ...λετε να μπορουν να προσαρμοστουν οι θαλασσινες γαριδουλες στο υφαλμυρο; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καποιος απο υφαλμυρο??? | mixalis24 | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 31-01-09 15:25 |
Υφαλμυρο | Avaya | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 10 | 22-05-08 12:39 |
Υφαλμυρο | jimfytakis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 0 | 08-04-07 13:05 |
Υφαλμυρο setup | Pritanis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 5 | 21-08-05 01:21 |