|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να κάνω τι να κάνω ...
Εφερα το ενυδρείο με τα χρυσόψαρα στο δωμάτιο μου , απο την μπηλωτή που ήταν εξορισμένο και με πολυ δυσκολία το ανέβασα στο σπιτι. Βασικά μου πήρε περίπου 3 με 4 ώρες η δουλειά αν και ξεπατόθηκα...ειναι ολα καλά μερικές φοτο: |
|
||||
|
||||
![]()
συπληρωσε λιγο νερο η σταθμη του νερου σου ειναι χαμηλη
|
||||
|
||||
![]()
ξέχασα να το αναφέρω ακόμα βαζω σταδιακα νερό
Παράθεση:
μαλλον πρέπει να βαλω μια φοτο καταψης του ενυδρείου με ανοιχτο καπάκι.. χχεεε....μπορει να ειναι παραπάνω απο 20 java fern φαμένες στο χαλικι(κλαδεματα,με ρίζες στα φυλλα και πολλα καινούρια φύλλα... ![]() τώρα που ειναι πάνω και έχει μεγαλήτερη θερμοκρασία θα φουντόσουν και θα γίνει "μουρλια"... |
|
||||
|
||||
![]()
¶σε και εγώ πρίν λίγο καιρό μετέφερα τα 120 λτ στο σπίτι που μετακόμισα, χαμός! Ναι, βγάλε σίγουρα κάποια ψάρια, αν και δε γράφεις λεπτομέρειες φαίνονται πολλά και σιγά σιγά κι άλλες λεπτομέρειες (μαύρο χαρτόνι..κ.α).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά Ψαριών!!!! | Venestus13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 05-02-08 18:33 |
Μεταφορά ψαριών | kostashome | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-10-07 01:19 |
Μεταφορά ψαριών | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 25-02-07 00:42 |