|
|||
|
|||
![]()
-Οχι...τα μικρα τα ειχα χωρια σε ενα 35λιτρο-γεννηστρα μονα τους...
-Απλα το ζευγαρι γεννησε στη ριζα στο 300αρι ( ειχα παρει τα μικρα ). -Ακομη προσπαθω να καταλαβω τι πηγε στραβα.Μια υποψια υπαρχει για τον κουβα που κανω τις αλλαγες στο μικρο ενυδρειο...Τον εχω σε χρηση μια 2ετια περιπου και τον αφηνω στο μπαλκονι,εκει δε ξερω μην εγινε τιποτα( αχ αυτα τα λουλουδια της γυναικας μου'ρχετε να αρχισω να πεταω παρτερια και γλαστρες.. ![]() -Ηταν μαζικοι οι θανατοι χωρις αλλαγες σε ρουτινες,τροφες,αλλαγες κ.λ.π. οποτε σκεφτομαι πλεον πονηρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κανα απορυπαντικο απο το μπαλκονι κανα φαρμακο απο τα λουλουδια ......κατι θα επεσε μεσα στο κουβα σου.........?????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια lmaikl
![]() Το πιο πιθανό είναι αυτό που σκέφτεσαι δυστυχώς,μαζική δηλητηρίαση από κάτι...Και εγώ έξω αποθηκεύω το δοχείο αλλαγών νερού αλλά πάντα κλειστό και το ξεπλένω και μια φορά καλού κακού...Μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων με τη σφουγγαρίστρα τριγύρω... ![]() Ελπίζω να έχεις ξανά γέννα σύντομα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
-Ενα μικρο update και ενω το ζευγαρι μου μεταφερθηκε σε ενα ριο 180 .
-Προεκυψαν μερικες γεννες μεσα στο ενυδρειο αλλες επιτυχημενες κι αλλες οχι με αποτελεσμα καμια 25αρια πιτσιρικαδες να κυκλοφορουν με μεγαλη ανεση σε ολο το ενυδρειο ![]() Εδω ενα βιντεακι.Συγνωμη για την οχι καλη ποιοτητα αλλα εγινε με κινητο...
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη σου βγηκανε καθολου αλφικα?εμενα βγαινανε σε ποσοστο σχεδον 50%(απο μη αλφικους γονεις) αλλα η αληθεια ειναι οτι μονο οταν αναγκαστηκα να τα απομονωσω επεζησαν
|
|||
|
|||
![]()
...αλφικα οχι,τουλαχιστον απο οσο μπορεσα να δω ολο αυτο το διαστημα.
Μαλλον καποιος παππους-γιαγια σου ειχε αλφικη μορφη και γι'αυτο αυτο το 50-50... Σιγουρα ξερεις οτι τα αλφικα ειναι και ποιο ευαισθητα
|
||||
|
||||
![]()
ναι υπηρχε καποιος στην οικογενεια αλλα με τα sp3 συνηθως παντα υπαρχει καποιος προγονος αλφικος και βγαινουν μερικα-εμενα ητανε 3 γενιες πισω ο αλφικος μπαμπας και ακομα βγαινουν 50-50 αυτο θελω να δω βασικα ποσες γενιες κραταει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μιχάλη!!!
![]() ![]() Κώστα,δεν πάει με αριθμό γεννιών μόνο αλλά κυριώς με την κατανομή των γοννιδίων στα μωρά η οποία είναι εντελώς τυχαία...Επομένως,σε 2 γεννιές,με πολύ τύχη,τα ελλατωματικά γοννίδια μπορούν να εκλείψουν με το να μην μεταδωθούν στους απογόνους και επομένως όλοι οι μετέπειτα απόγονοι θα βγαίνουν φυσιολογικοί.Όμως,με πολύ τύχη και πάλι(κακή βέβαια αυτή τη φορά... ![]() Το 50/50 που σου βγαίνει από κανονικούς γοννείς δεν μπορώ να το εξηγήσω βέβαια ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ | piranhas2 | Σαλιγκάρια | 7 | 12-03-08 17:00 |
Ancistrus sp3 τσακωμος | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 11-01-07 10:14 |
ΑΥΓΑ ΑΠΟ KEYHOLE | Tsok | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 09-01-07 20:31 |
Τσαμπι αυγα σε ενυδρειο απο τον Αρη!!!!! | Pritanis | Δίσκοι | 14 | 07-03-05 10:15 |
Αυγα απο Ramirezi!!! Και τωρα τι? | x-nos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 48 | 19-10-04 04:06 |