|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι:
PH 7,5-8 gH 9 kH 7 θερμοκρασία 26 δεν είναι οκ για έναν μονομάχο ??? το ενυδρείο το είχα πάρει πριν τέσσερα χρόνια, που μου είχαν δώσει τρια χρυσόψαρα και στο pet city μου είχαν πει οτι χρειάζομαι ένα 20λιτ (ναι κι όμως 3χρυσόψαρα σε 20λιτ θα είναι οκ μου είπαν!!!!) αντιχλώριο και αλλάγη νερού 1-2 εβδομάδες το 30%. δεν μου είχε πει κανείς τίποτα για αμμωνία κλπ.... με αποτέλεσμα τα ψαράκια να μην αντέξουν και να τα παρατήσω γιατι τα λυπήθηκα τα καμόμοιρα τα ψάρια. Γιαυτό τώρα θέλω να το κάνω σωστά. Έχω διαβάσει αρκέτα sites και έδω στο forum, αλλά θα χρειαστώ την βοήθεια σας, ευχαριστώ εκ των πρωτέρω. Όσο για το 55λιτ δεν θα βάλω κανένα ψάρι αν δεν είμαι σίγουρη οτι θα είναι εντάξει. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Aνεμηστηράκια αλλά πως; | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 03-07-08 03:39 |
Γεννήσαμε, αλλά.... | geokary | Δίσκοι | 1 | 08-05-07 17:19 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Προτάσεις φίλτρου για 55Lt φυτεμένο | NIDAL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-04-05 15:29 |