|
|
|||
|
|||
![]()
akomi eimai stin diadikasia kataskeuis. 300 litra to kyriws enydreio. kai sump tha deixei. oso xwraei.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξ' άλλου το βασικό μου μέλημα δεν ήταν να τα ζωντανέψω αλλά να έχω κάτι αισθητικά ταιριαστό ως βάση. Επειδή είμαι σε ξένο pc, σε λίγο που θα είμαι σπίτι, θα ανεβάσω κάποιες Photo για να δεις πως είναι σήμερα.
|
||||
|
||||
![]()
Ο βράχος απο το aquaristic είναι (θεωρητικά) βράχος σαν αυτόν που αγοράζουμε ως ζωντανός μόνο που είνια πλέον ....ψοφιος!Με τον καιρό αν τον βάλεις σε ενυδρείο μαζί με ζωντανό βράχο θα αποκτήσει και αυτός δυναμική και θα "ζωντανέψει" όπως του Chris!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
To acquaristic exei kai coral rock kai coral tuff. H diafora poia einai sta dyo eidi?
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το coral tuff , rock είναι!Την διαφορά δεν την αναφέρει πουθενά.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
kapoia diafora tha tin exoun? ![]() Twra an einai apla stin emfanisi den me peirazei. tha valw tin ftini apo katw na min fainete kai tha kalypsw me kanoniko apo panw. |
|
||||
|
||||
![]()
Οπτικά μόνο η διαφορά που βλέπω είναι πως οι φτηνοί είναι πιο συμπαγή - βαρία κομμάτια ενώ ο ακριβός είναι plates ή κομμάτια που δεν προορίζονται για base rock!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
H photo δεν είναι τόσο καλή αλλά νομίζω φαίνεται το "ζωντάνεμα" που ελπίζω να είναι και πραγματικό ζωντάνεμα όπως λέει κι ο Κώστας πιο πάνω.
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις πως ειναι ο ιδιος με αυτον που εισαγουν τα δικα μας pet shop?και τραγανα να βαλεις μεσα στο ενυδειο παλι θα ζωντανεψει. αυτο που κανει τη διαφορα ειναι ο ιδιος ο βραχος.τα "υλικα" δηλαδη που αποδομηθικαν προκειμενου να δημιουργηθει αυτος
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Art.No.: 360070 ![]() Fossil coral tuff rocks. Nice surface and porous inside. Cheap and good looking rocks for marine aquarium. Good for complete reef build or just a basic fundament. Hard coral rocks - per kilo Art.No.: 363020 ![]() Bizarrely hard corals rocks rock from the sea. Excellent for marine aquaria. Light and very porous rocks. Price per kilo. Minimum order quantity 5 kg. Aν μιλάμε για τα πιο πάνω τότε το δικό μου είναι το 1ο ενώ το hard coral rock είναι σαν αυτό που έχει ο Λάμπρος (phaerimm) εδω : http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...2&postcount=12 To πρώτο θεωρώ ότι είναι πιο κατάλληλο για βάση (plate rock) ενώ το 2ο είναι για προσθήκες σε FO είτε σε reef (όπου στην πορεία θα "ζωντανέψει"). Επίσης το hard coral rock έχει Minimum order quantity 5 kg και στοιχίζει 4,28 ¤/Kg ενώ το tuff παίρνεις ανά κιλό και κάνει 1,59 ¤ /Κg
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Χρήστο!Γιαυτά μιλούσα εγώ!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι λιγο παριεργη διαφοροποιηση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
1) Δεν υπάρχει δέσμευση ελαχίστων κιλών και είναι αρκετά φθηνότερο 2) Βοηθά στην καλύτερη "προσαρμογή-στήσιμο" του ΖΒ. Τώρα αν μιλάμε για αγορά ΝΒ ώστε στην πορεία να μετατραπεί σε ΖΒ και να λάβει μέρος στο aquascape ίσως να βολεύει η αγορά του hard coral.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κερκίδες - βάσεις για ζωντανό βράχο??? | freediver | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 28-07-08 22:00 |
Επιλογή αντλίας για fish only με ζωντανό βράχο | thsamios | Κυκλοφορία | 4 | 18-03-07 09:35 |
ζωντανά ψαράκια .. πακέτο !! | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 11-11-05 07:35 |