|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
με την πρωτη φωτογραφια τρομαξα!!!
![]() στη 2η ειπα..."ουαουου!!! μπραβο αλλαγη!!!" κι εγω στη θεση σου θα εβγαζα τους ξιφοφορους ..επειδη ειναι μεγαλοσωμοι δε μου αρεσουν σε μικρα ενυδρεια... θα σου προτεινα να βαλεις τα ξυλα καπως αλλιως -ισως ορθια- ωστε να αναδεικνυεις την ομορφια τους.... οι πετρες μου αρεσαν πολυ.... μολις φουντωσουν κι αλλο τα φυτα η προσθεσεις κι αλλα θα ειναι ακομη πιο ομορφο! μπραβο!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση ενυδρειου - Επιρροες Αμανο | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 29 | 13-11-06 01:45 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |