|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε η συνάντηση θα γινει αυριο το απογευμα μιας και ούτε η Λούση απάντησε ακομα..
Μη διαδιδεις ψέματα ![]() ![]() Αυριο θα σε έχουμε απομονωμένο στο διπλανο τραπαζάκι για να μη μας κολλήσεις ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
είμαι Αλεξ/πολη αλλά δεν βλέπω συνάντηση. Το τηλ το ξέρετε αν βρεθήτε .... πείτε
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά...τι λέει θα γίνει σήμερα η συνάντηση? Ώρα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Για ποια πόλη μιλάμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...παιδια η συναντηση αυτη διαφερει απο τις αλλες που οργανωνονται και συζηταμε για τις ωρες και μερες που μας βολευει..γιατι γινεται με αφορμη που ο σταυρος απο κατερινη θα ερθει αλεξ-πολη....
οποτε η ωρα που τον βολευει να ερθει θα ειναι γυρω στις 3 και επειδη κι εγω περιμενω εναν φιλο απο θεσσαλονικη στις 4 και πρεπει να ειμαι σπιτι...η συναντηση θα γινει σπιτι μου... οποτε οποιος εχει χρονο και μπορει να ειναι αλεξ-πολη κατα τις 3 ερχεται σπιτι μου! ακουω συμμετοχες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
άκου την δική μου συμμετοχή: να πάτε να χε......τε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υ.γ. ευχαριστω πολυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε;;; περίμενε ξανά φυτάκια και ψαράκια ... μια χούφτα λάσπη από τα κανάλια θα σου στείλω με μπόλικα μικρόβια σαλιγκάρια βδέλες κ.τ.λ.
![]() Να περάσετε καλά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω μόλις τώρα γύρισα σπίτι απο τη δουλειά και το είδα..
Δε νομιζω πως προλαβαίνω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξέχασα να σου πω ... είναι τα υπολείμματα από αυτά που έφαγαν οι αγελάδες στην ποτίστρα αφού ήπιαν πρώτα το νερό, οπότε το φυτό είναι εδώδιμο, αν μεγαλώσει θα μπορείς να κάνεις τα κλαδέματα σαλάτα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
xa xa...πες μου και τ να μαγειρεψω να ταιριαζει με τη σαλατα και να σε καλεσω για φαγητο.....εχεις εξαλλου τα "υλικα" δικαιωματα!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιό πολύ με προβληματίζει το κρασί
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σαν πολυ δεν αργησαμε??? ωρα να μαζευομαστε!!!
![]() το κλιμακιο μας λοιπον προσκαλει τους φιλους του ενυδρειου (και οχι μονο) στην πρωτη συναντηση της παρεας για το 2009!!! ![]() για ριξτε προτασεις για τοπο και χρονο συναντησης...τι λετε για αυτο το σαββατοκυριακο??...να κοψουμε και καμια πιτα....(δε χορτασα τσουρεκι φετος... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΧΜΜΜΜ Δεν μπορω αυτο το ΣΚ. Σαββατο ειναι του Α.Αντωνιου και Κυριακη του Α. Αθανασιου(ο πατερας μου). το επομενο μεσα ειμαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι μέσα όλες τις μέρες απογεύματα...Σ/Κ ακόμα καλύτερα...Οπότε ότι που οι υπόλοιποι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάμε για το άλλο καλύτερα Πανούλη!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
25 Ιανουαρίου; ναι ... μάλλον μπορώ! Δεν έχω πρόβλημα με το μέρος, όπου θέλετε.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θα σας πω δευτερα που θα δω στη δουλεια το προγραμμα της επομενης εβδομαδας....εντωμεταξυ για να δουμε κι αλλες συμμετοχες για το αλλο σαββατοκυριακο....
|
||||
|
||||
![]()
ωραια, το αλλο σαββατοκυριακο μεσα, θα κανονισω κ να μην δουλευω, αλλα ποιο μετα δεν θα μπορεσω, γιατι θα πρεπει να παω κεφαλονια...
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μετα απο μια μινι συναντηση 4 ατομων απο αλεξ-πολη που μπορουν για το σαββατο και τις δηλωσεις σας εδω οτι σας βολευει...
ειπαμε να το κανουμε για αυτο το σαββατο... οποτε αχιζετε να ποσταρετε απο εδω και κατω ποιοι θα ειναι και να προτεινουμε ωρα και πολη.... ![]() εγω θα ειμαι εκει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο θα έχεις και το ενυδρείο δώρο για αυτόν που θα έρθει πρώτος ?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λογικά θα είμαι.. Είτε Σάββατο είτε Κυριακή είναι εντάξει για μένα. Για ποιο μέρος λέμε; (πόλη)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα δώσω και εγώ το παρόν!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σάββατο;;;;;;;;;;;;; μου τα χαλάτε!!! Λίγο δύσκολο το βλέπω! Αν όμως γίνει Ξάνθη κάτι θα γίνει. Αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο! Αλλά ίσως να ...
.... δεν ξέρω κανονίστε όπου και όποτε θέλετε κι αν μπορώ θα έρθω!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() για ποσταρετε και οι υπολοιποι....
|
||||
|
||||
![]()
οκ, παρων κ εγω. ξανθη η κομοτηνη? τι λετε? κ αλεξπολη δεν εχω προβλημα...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αλλα μαλλον και εγω μεσα ειμαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα νέο; Αν ισχύει για το Σάββατο η συνάντηση εγώ δεν θα έρθω. Αν γίνει καμιά αλλαγή, και γίνει Κυριακή θα μπορώ το απογευματάκι, γιατί το πρωί θα είμαι Ξάνθη και μετά Κομοτινή.
Τις επόμενες μέρες θα είμαι χωρίς pc. Αν αλλάξει κάτι πάρτε τηλέφωνο. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα...είτε σάββατο είτε κυριακή...το μέρος δεν με ενοχλεί...οπότε ότι αποφασίσετε.
|
|
||||
|
||||
![]()
προβλημα, το σαββατο το μεσημερι δουλευω... κυριακη μπορω!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |