|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο θα έχεις και το ενυδρείο δώρο για αυτόν που θα έρθει πρώτος ?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λογικά θα είμαι.. Είτε Σάββατο είτε Κυριακή είναι εντάξει για μένα. Για ποιο μέρος λέμε; (πόλη)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα δώσω και εγώ το παρόν!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σάββατο;;;;;;;;;;;;; μου τα χαλάτε!!! Λίγο δύσκολο το βλέπω! Αν όμως γίνει Ξάνθη κάτι θα γίνει. Αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο! Αλλά ίσως να ...
.... δεν ξέρω κανονίστε όπου και όποτε θέλετε κι αν μπορώ θα έρθω!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() για ποσταρετε και οι υπολοιποι....
|
||||
|
||||
![]()
οκ, παρων κ εγω. ξανθη η κομοτηνη? τι λετε? κ αλεξπολη δεν εχω προβλημα...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αλλα μαλλον και εγω μεσα ειμαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα νέο; Αν ισχύει για το Σάββατο η συνάντηση εγώ δεν θα έρθω. Αν γίνει καμιά αλλαγή, και γίνει Κυριακή θα μπορώ το απογευματάκι, γιατί το πρωί θα είμαι Ξάνθη και μετά Κομοτινή.
Τις επόμενες μέρες θα είμαι χωρίς pc. Αν αλλάξει κάτι πάρτε τηλέφωνο. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα...είτε σάββατο είτε κυριακή...το μέρος δεν με ενοχλεί...οπότε ότι αποφασίσετε.
|
|
||||
|
||||
![]()
προβλημα, το σαββατο το μεσημερι δουλευω... κυριακη μπορω!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |