|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαρι παει καλυτερα? Αν μπορεις βγαλε καμμια φωτο με τα πτερυγια του ανοιχτα.
Δεν ειμαι στο μαγαζι μεσα και δεν ξερω απο που ειναι η γεννα, αλλα επιμενω γενικως οτι ο Σταυρος ειναι προσεκτικος σε τετοια θεματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάει καλύτερα αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα, θα βγάλω κι άλλες φωτο να στο δείξω μόλις ανάψει το φως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα που το βλέπω έχει ξεκολλήσει από τη γωνία που ήταν τόσες μέρες και κοινωνικοποιήθηκε περισσότερο. Ορίστε και φωτογραφίες, νομίζω καθαρότερες από πριν...
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει ασπρισει περισσοτερο γιωργο αποταν το ειδα νομιζω ε?τρωει ξυλο στο ενυδρειο σου?το σιγουρο παντως ειναι οτι πρεπει να το δωσεις και να στρωσει δεν ταιριαζει με τη συνθεση σου ασε κιολας μην υβριδισει με τα αλλα λαμπιντο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση | athina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-09-08 13:08 |
SOS!Βοήθεια από έμπειρους! | zagorakis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 71 | 11-07-08 00:16 |
ΣΟΣ! βοήθεια από έμπειρους | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 19-11-07 00:29 |
ερώτηση | roti | Malawi | 1 | 06-01-07 05:18 |
Ερώτηση! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 06-05-04 18:01 |